به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛رضا سلیقه ،مدیرکل بهزیستی استان قم، با اشاره به خدمات ارائهشده از سوی بهزیستی به مددجویان گفت: سعی بر این است خدمات را بهصورت نزدیکترین محل به مددجویان ارائه دهیم، در حال حاضر در مراکز بهزیستی راهنمای ویژه مددجویان را راهاندازی کردهایم، همچنین در مناطق مختلف هر مددجویی میتواند به نزدیکترین محل زندگی خود مراجعه کرده و خدمات بگیرد.
مدیرکل بهزیستی قم با اشاره به اینکه در سال گذشته نزدیک به 3700 نفر به مراکز مشاوره بهمنظور پیشگیری از معلولیتها مراجعهکننده داشتیم،یادآورشد: خانوادههای پرخطر که سابقه معلولیت داشتهاند میتوانند به این مراکز مراجعه کنند که با بررسی سابقه و شجرهنامه خانوادههایی که نیازمند مشاوره هستند میتوانند از خدمات این مراکز بهرهمند شوند.
وی یکی از اولویتهای سازمان را حوزه پیشگیری بیان کرد و گفت: در حال حاضر 24 مرکز مشاوره در مرکز استان ایجادشده و خط 1480 بهصورت تلفنی در خدمت همشهریان است و تاکنون نزدیک به 20 هزار تماس برقرارشده است.
سلیقه با بیان اینکه در استان قم نزدیک به 25 هزار در سال تولد داریم، ادامه داد: سال گذشته بیش از 20 هزار نفر از این کودکان معاینه شنوایی شدهاند، اگر زمانی مادر متوجه ناشنوایی کودک شود که کار از کار گذشته باشد دیگر نمیتوان کاری انجام داد از تعداد مراجعهکنندگان 57 کودک ناشنوا تشخیص دادهشدهاند.
مدیرکل بهزیستی قم تصریح کرد: بیش از 80 مرکز بهصورت سرپایی و 9 کمپ در استان در حال فعالیت هستند، در استان نیز بین 18 الی 20 درصد بهبودی معتادان را داریم، معتاد بهبودیافته اگر حمایت نشود و چرخه حمایت را طی نکند احتمال بازگشت به چرخه مصرف را خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه بیماریهای اعصاب و روان و ناشنوایی در استان دو آیتمی هستند که نسبت به میانگین کشوری بالاتر است، ادامه داد: پیشگیری از اعتیاد جزو برنامههای این سازمان بوده و در سه بخش انجام میگیرد.
مدیرکل بهزیستی قم با اشاره به دایر بودن 70 مهدکودک در استان بیان کرد: اشکالی که وجود دارد این است که دستگاههای مختلف برای مهدکودکها مجوز صادر میکنند، بیش از 400 مورد مهدهای کودک در استان شناساییشدهاند که مجوز نداشته و مورد تأیید سازمان بهزیستی نیستند.
انتهای پیام/ ح