وی اظهار داشت: همکاری دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و سایر اعضای شورای تامین با شرکت آب منطقهای باعث کاهش بیش از ۹۰ درصدی سطح زیر کشت هندوانه در لرستان شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان سطح زیر کشت برنج در این استان را حدود هفت هزار هکتار عنوان کرد و افزود: در استان خوزستان که حوضه مشترک آبی با لرستان دارد بیش از ۴۰ هزار هکتار برنج کاری شده است.
وی بیان کرد: درصورت نظارت نکردن ممکن بود بیش از ۵۰ هزار هکتار در دشتها و حاشیه رودخانههای استان لرستان برنج کاری شده است.
میرزایی افزود: کشت برنج در برخی نقاط لرستان (بخش ویسیان، شهرستان چگنی) دارای سابقه ۵۰ ساله است و در مدت یکسال نمیتوان آن را به طور کامل حذف کرد.
وی اضافه کرد: آب منطقهای لرستان در برخورد با کشت محصولات آبدوست فراتر از شرح وظایف خود عمل کرده و از تمامی ظرفیتهای موجود برای کاهش سطح زیر کشت محصولات آبدوست استفاده کرده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان گفت: امیدواریم در سال آینده سازمان جهاد کشاورزی با ارایه الگوی کشت جایگزین به جای محصولات آبدوست و در عقد قرارداد کشت جدید با کشاورزان نهایت همکاری را با مجموعه آب منطقهای داشته باشد تا بتوانیم کشت محصولات آبدوست را محدود کنیم.
انتهای پیام/پ