به گزارش خبرنگارحوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ امروزه مصرف نمک نقش بسزایی در طعم غذاها دارد اما مصرف زیاد آن خطرناک بوده و عواقب ناخوشایندی خواهد داشت.
این سم سفید اگر به درستی و بیش از حد استفاده شود؛ باعث فشار خون شده و خطر حملات قلبی و سکته مغزی را در پی دارد.
نمک ترکیبی از ۴۰ درصد سدیم و ۶۰ درصد کلرید سدیم است و با مصرف نمک مقدار زیادی سدیم وارد بدن افراد میشود.
براساس تحقیقات علمی انجام شده مصرف روزانه ۵۰۰ میلیگرم سدیم برای ایجاد تعادل مایعات بدن و تثبیت محیط داخلی آن لازم است اما متأسفانه بسیاری از ما حدود بیش از ۶ برابر این مقدار، یعنی روزانه تقریبا ۳۲۰۰ میلیگرم سدیم مصرف میکنیم و این مقدار بیش از 2 برابر حداکثر (۱۵۰۰میلیگرم در روز) مصرف می شود.
در این اینفوگرافی شما را با اثرات این سم سفید آشنا می کنیم.
انتهای پیام/