به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛تابستان که میشود، با رنگین کمانی از طعم و مزه روبه رو میشویم. همین گوجه فرنگی را که در اغلب غذاهای مان مورد استفاده قرار میدهیم طعم و رنگ تابستانی اش با دیگر فصلها زمین تا آسمان فرق میکند و طبیعی است که همین اندازه طعم و رنگ غذاها را هم تحت تاثیر قرار میدهد. پس تا تابستان تمام نشده گوجه فرنگی هایش را از دست ندهید.
تابستان که میشود نه تنها سبد میوه و سبزی خانواده تغییری عمده میکند و ما با رنگین کمانی از طعم و مزه روبه رو میشویم، غذاها هم به خاطر همین تنوع، رنگ و مزه دیگری میگیرند؛ به عنوان مثال همین گوجه فرنگی را که در اغلب غذاهای مان مورد استفاده قرار میدهیم طعم و رنگ تابستانی اش با دیگر فصلها زمین تا آسمان فرق میکند و طبیعی است که همین اندازه طعم و رنگ غذاها را هم تحت تاثیر قرار میدهد. پس تا تابستان تمام نشده گوجه فرنگی هایش را از دست ندهید.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه پیاز کاراملی برای غذاهای متفاوت
۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید.
۲. برای هر نفر یک عدد خمیر آماده پیتزا را روی سینی فر بگذارید.
۳. روی آن کمی روغن زیتون بمالید.
۴. حالا نیم کیلو گوجهفرنگی پوره شده را با ۲ قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی، ۲ حبه سیر له شده، یک قاشق ریحان ریز شده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت یک لایه نازک روی خمیر پیتزا بریزید.
۵. سینی فر را به مدت یک ربع حرارت دهید، بیرون بیاورید و روی سطح پیتزا را با پنیر موتزارلای رنده شده بپوشانید.
۶. دوباره پیتزا را یک ربع دیگر حرارت دهید و بعد برای سرو روی آن را با چند برگ ریحان تازه تزئین کنید.
سس سالسا
۱. ۶ عدد گوجه فرنگی، ۲ حبه سیر، ۲ عدد فلفل کبابی پوست و تخم گرفته، یک عدد پیاز ریز، ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون و آب ۱ عدد لیموترش را در مخلوط کن بریزید.
۲. چند ساقه پیازچه، مقداری برگ گشنیز و جعفری تازه و کمی نمک و فلفل به مواد بیفزایید و مخلوط کن را روشن کنید تا مواد خوب به صورت پوره در بیاید و سس مانند شود.
۳. سس آماده را میتوانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.
۴. این سس با چیپس سیبزمینی و ذرت یا نان برشته و بیسکویت یا سبزیجات نواری باریک خرد شده و همین طور انواع غذای گوشتی سرو میشود.
۱. ۸ عدد گوجهفرنگی سفت متوسط را بشویید.
۲. یک سانتیمتر از سر آنها را برش بزنید و به صورت یک در جدا کنید.
۳. حالا داخل آنها را با یک قاشق مرباخوری بیرون بیاورید.
۴. ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده را با یک عدد پیاز در روغن تفت دهید تا رنگ آن قهوهای شود.
۵. بعد به آن نمک، فلفل و ادویه بزنید. حالا گوشت داخل شکم گوجهها را به همراه ۳ قاشق جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید.
۶. بعد از چند دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده بریزید و بعد داخل گوجهها را با این مواد پر کنید.
۷. گوجهها را در ظرف مورد نظر بچینید و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد حرارت دهید تا پنیر آب شود.
۸. اگر عجله دارید ژامبون خرد شده را جایگزین گوشت چرخ کرده کنید.
۱. یک عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده و ۲ یا ۳ حبه سیر له یا ورقه شده را در کمی روغن تفت دهید و ۱۰ تکه گوشت خورشی هم به آن بیفزایید.
۲. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه، نمک و فلفل هم اضافه کنید. بعد یک پیمانه پوره گوجهفرنگی و یک پیمانه آب گوجهفرنگی بیفزایید.
۳. در این فاصله که گوشت میپزد، نیم کیلو بامیه را در کمی روغن تفت دهید.
۴. وقتی از پخت گوشت مطمئن شدید بامیه را در ۵ دقیقه آخر به گوشت اضافه کنید.
۵. برای طعمدار کردن خورش از ۲ قاشق آبلیمو استفاده کنید. این خورش را با پلو سر کنید.
اسموتی گوجهای رژیمی
۱. دو عدد گوجهفرنگی رسیده، یک عدد خیار متوسط پوست کنده، یک ساقه کرفس، یک مشت برگ جعفری و چند تکه یخ را در مخلوطکن بریزید.
۲. کمی نمک و در صورت تمایل مقداری فلفل به آنها اضافه کرده و مخلوطکن را روشن کنید.
۳. اگر گوجهها خیلی آبدار نیستند ۱ پیمانه هم آب گوجهفرنگی بیفزایید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
۴. این اسموتی را برای سرو در لیوان مخصوص بریزید و با برگ کرفس یا جعفری سرو کنید.
دمی گوجه فرنگی
۱. یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمهای مناسب تفت دهید.
۲. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید.
۳. ۵ عدد گوجهفرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید.
۴. بعد از چند دقیقه یک عدد سیبزمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید.
۵. سیبزمینی که نیمپز شد، ۳ پیمانه برنج شسته شده را به همراه ۳ پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید.
۶. آب غذا که بخار شد، دمکنی بگذارید. بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت غذا آماده است.
سالاد لوبیا قرمز و آووکادو
۱. یک سوم پیمانه آبلیموی تازه، نصف پیمانه روغن زیتون، یک حبه سیر خرد شده، نمک و کمی فلفلسیاه را در شیشه درداری بریزید و خوب تکان دهید.
۲. سس آماده را کناربگذارید.
۳. ۲ پیمانه لوبیاقرمز پخته و یک و نیم پیمانه دانه ذرت پخته را در کاسهای بزرگ بریزید.
۴. حالا یک آووکادوی درشت را پوست بگیرید و دو سانتی خرد کنید.
۵. یک فلفل دلمهای قرمز و ۲ عدد گوجهفرنگی را هم خرد کنید و به همراه ۶ ساقه پیازچه ریز شده به مواد داخل کاسه بیفزایید.
۶. نصف پیمانه هم گشنیز خرد شده بریزید و بعد سالاد را با سس مزهدار کنید.
خوراک گوجه و بادمجان ورقهای
۱. ۳ عدد بادمجان را با پوست بشویید، ورقه کنید، کمی نمک بزنید و بعد از مدتی در کمی روغن تفت دهید.
۲. سه عدد سیبزمینی متوسط را هم ورقهای برش بزنید و در کمی روغن تفت دهید.
۳. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
۴. ظرفی مناسب فر را چرب کنید و سیبزمینیها را در آن کنار هم بچینید.
۵. روی هر ورقه سیبزمینی یک برش بادمجان سرخ شده و یک برش گوجهفرنگی هم بگذارید.
۶. بعد دو پیمانه گوجهفرنگی رنده شده و نصف پیمانه آب جوشیده شده را با کمی نمک، فلفل و پودر آویشن مخلوط کنید و در ته ظرف بریزید.
۷. حالا روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید.
۸. بعد از این مدت ظرف را بیرون بیاورید، فویل را بردارید و روی غذا را با یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده که با نصف پیمانه پنیر پارمسان مخلوط شده بپوشانید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا روی غذا برشته و طلایی شود.
منبع:وبسایت سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/