محمدحسین مقیمی استاندار تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: یکی از مشکلات و گلایه مندی به حقی که معلولان توانمند شده دارند، موضوع فراهم نبودن بستر عرضه و فروش محصولات این افراد است.
وی در ادامه تصریح کرد: اغلب معلولان توانمند شده به ویژه مددجویان معلول تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور کارگاههای کوچک تولیدی 4 یا 5 نفره دارند که به طور معمول در فروش محصولات خود و مسئله کسب درآمد از مهارت و توانایی خود، دارای مشکلاتی هستند.
استاندار تهران همچنین خاطرنشان کرد: مسئولان باید فضایی را فراهم کنند تا همان گونه که در امر تولید محصولات مختلف توسط مددجویان معلول موفق هستیم، در مسئله عرضه و فروش محصولات و دستاوردهای آن ها نیز عملکرد خوبی داشته باشیم.
مقیمی اضافه کرد: برگزاری نمایشگاههای دائمی برای عرضه و فروش محصولات معلولان توانمند شده از جمله راهبردهای ضروری است که می تواند از بار مشکلات این افراد کم کند و خوشبختانه برگزاری چنین نمایشگاههایی با استقبال خوب اقشار مختلف مردم مواجه میشود.
وی یادآور شد: تبلیغات در زمینه برگزاری نمایشگاههای مختص عرضه محصولات مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور نیز برای آگاه سازی مردم و دعوت آنها به حمایت از این افراد نیز جزء برنامه هایی است که باید در دستور کار مسئولان این حوزه قرار گیرد.
استاندار تهران همچنین تاکید کرد: در اولین جلسهای که در استانداری برقرار شود، موضوع برگزاری نمایشگاه دائمی عرضه محصولات توانمند شده مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی و به ویژه مددجویان معلول را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
مقیمی گفت: در برگزاری نمایشگاههای دائمی محصولات مددجویان سازمان بهزیستی کشور از امکاناتی که در اختیار شهرداریها قرار دارد، میتوان بهرهمند شد و در حال حاضر نیز عدهای از مددجویان درخواست عرضه محصولات تولیدی خود در ایستگاههای مترو را مطرح کردهاند.
وی در ادامه یادآور شد:هم اکنون برخی از کارفرمایان در مشاغل مختلف افراد دارای معلولیت را مشغول به کار میکنند و این امر در جهت ایجاد انگیزه و افزایش توانمندی معلولان صورت میگیرد و امری شایسته و قابل تقدیر است و در واقع این افراد برای گروههای توانخواه شرایطی را ایجاد میکنند که از محل دست رنج خود معیشت خویش را تامین کنند.
بیشتر بخوانید: برگزاری نمایشگاههای دائمی با عرضه محصولات تولیدی مددجویان توانمند شده
استاندار تهران تصریح کرد: وظیفه دستگاههای دولتی فراهم کردن بستر فعالیت و اشتغال و توانمندسازی برای معلولان با استعداد و حمایت از آنها بوده و در سال جاری که با نام حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده است، دستگاههایی چون شهرداری، بهزیستی و مراکز فنی و حرفه ای و اصناف مختلف میتوانند در عرضه محصولات مددجویان معلول گامهای موثری بردارند.
مقیمی خاطرنشان کرد: از موضوع به روز کردن آموزشها و اطلاعات مددجویان توانخواه نیز نباید غافل ماند و مددجویان نیز باید در جهت ارتقای محصولات تولیدی خود تلاش کنند تا بتوانند در شرایط رقابتی بازار حضوری فعال داشته باشند.
انتهای پیام/