به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در حاشیه بیستمین کنگره دامپزشکی ایران و اولین نمایشگاه بین المللی ایران وت،محمد مجید ابراهیمی رئیس پنل بهداشت دام و طیور با بیان اینکه در کنگره ها پژوهشگران ماحصل تحقیقات خود را ارائه می کنند، اظهار کرد: بعضی از بیماری ها به صورت دوره ای و بعضی همیشگی و بر اساس نوع بیماری در دام ها و طیور مشکل ایجاد می کنند که به همین دلیل بعضی اوقات دستاوردهای جدید را برای پیشگیری و کنترل بیماری، همکاران متخصص ابداع کرده و نتایج آن را در پنل ها ارائه می دهند.
وی با اشاره به معرفی دو واکسن جدید در پنل بهداشت دام و طیور که یکی از آن ها مربوط به نوعی خاص از برونشیت عفونی است، افزود: زمانی که چنین واکسنی معرفی می شود، بیشتر در خصوص آن سوال ایجاد و اسناد و مدارک مربوط به اثر بررسی می شود. همچنین اگر نیاز به تحقیقات باشد، به طور مستمر صورت می گیرد.
ابراهیمی درباره تاثیر نمایشگاه تخصصی دامپزشکی و تکنولوژی های نوین(ایران وت) بر مردم و صنعت دامپزشکی، بیان کرد: با برگزاری همزمان نمایشگاه ایران وت با کنگره مجموعه ای از تجهیزات در زمینه پرورش دام و طیور وجود دارد و شرکت هایی در زمینه تولید آنتی بیوتیک و تعدادی دیگر در زمینه مسائل آموزشی فعالیت دارند و برخی شرکت ها نیز واکسن های دام و طیور تولید می کنند که تولیداتشان در ایران و هم منطقه منحصر به فرد هستند.
به گفته وی موسسه رازی بیش از 60 فرآورده بیولوژیک تولید کرده که اغلب واکسن های دام و طیور در این موسسه است.
ابراهیمی درباره وضعیت دامپزشکی در ایران نسبت به کشورهای دیگر تشریح کرد: وضعیت دامپزشکی ایران در مقایسه با سایر کشورهای منطقه بسیار خوب است و تنها در مقایسه با کشورهای پیشرفته اروپای غربی ممکن است مقداری نقصان داشته باشیم.
بیستمین کنگره دامپزشکی ایران و اولین نمایشگاه بین المللی ایران وت تا روز چهارشنبه سوم مرداد ماه در مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.
انتهای پیام/