به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان دانشگاه اکستر در انگلیس به این نتیجه رسیدند که افزایش ناگهانی دی اکسید کربن در اتمسفر اسیدی شدن آب اقیانوس را افزایش داده است.
در فرآیند اسیدی شدن اقیانوس ها، دی اکسید کربن آزاد شده در اثر سوزاندن سوخت های فسیلی در آب دریا حل می شود و به تولید اسید کربنیک منجر میشود کهPH خاصیت اسیدی آب را تغییر می دهد.
یافته های این مطالعه بسیار حائز اهمیت هستند زیرا ماهی ها برای انجام همه کار از پیدا کردن غذا و جفت گیری تا شناسایی شکارچیانی که در مجاورت آنها به سر می برند، بر حس بویایی خود تکیه دارند.
دکتر کازیما پورتئوس محقق دانشگاه اکستر که ریاست این تحقیق را بر عهده داشت، گفت که مطالعه آنها اولین تحقیقی است که تاثیر افزایش دی اکسید کربن در اقیانوس را بر سیستم حس بویایی ماهی ها بررسی می کند.
در این مطالعه، محققان رفتار ماهی های جوان دریا در سطح فعلی دی اکسید کربن را با سطوحی که احتمالا در پایان این قرن وجود خواهد داشت، مقایسه کردند. پیش بینی می شود که در پایان قرن حاضر سطح دی اکسید کربن دو و نیم برابر سطح فعلی این گاز باشد.
منبع:اسپوتنیک
انتهای پیام/