وانتی که هر نسل آن مصداق بارز کیفیت و اطمینان بوده است. این وانت در تمام حیات خود به جز در آمریکای شمالی با نام هایلوکس شناخته میشود. هایلوکس در فروش آن قدر موفق عمل کرد که در سال ۱۹۸۴ تویوتا یک اس یو وی بر اساس هایلوکس را با نام Trekker عرضه کرد و امروزه تبدیل به نام ۴Runner شده است. بعدها در سال ۱۹۹۵ تویوتا مدل تاکوما را جایگزین هایلوکس در بازار آمریکای شمالی کرد.
هایلوکس آنقدر خودروی قابل اطمینان و کار آمدی است که تقریبا در هر میدان جنگی در جهان حضور دارد، محبوبیت گسترده هایلوکس چه در بین ارتشها و چه در بین گروههای شورشی و تروریست سبب شده تا برخی تحلیلگران هایلوکس را معادل خودرویی AK-۴۷ کلاشنیکف بدانند.
هم اکنون (در سال ۲۰۱۸) تویوتا هایلوکس در تمام بازارهای جهانی به جز ژاپن؛ هند، آمریکای شمالی و کره قابل خریداری است.
این خودرو به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ با ۲۶۹۴ سی سی حجم که قادر به تولید ۱۶۴ اسب بخار در دور ۵۲۰۰ و حداکثر گشتاور تولیدی ۲۴۵ نیوتن متر در دور ۴۰۰۰ توسط جعبه دنده اتومات تیپ ترونیک ۶ سرعته است.
مصرف سوخت ترکیبی آن ۱۰.۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و در ۱۴ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت میرسد و حداکثر سرعت آن ۱۸۵ کیلومتر در ساعت است.
همانطور که گفته شد؛ هایلوکس در دسته پیکاپها قرار دارد، به طوریکه طول آن ۵۳۳۵، عرض آن ۱۸۵۵ و ارتفاع آن ۱۸۱۵ میلیمتر است.
از امکانات این خودرو در بخش صندلیها میتوان به تجهیزاتی همچون دارای سیستم هوشمند پشت سریها برای جلوگیری از صدمات تصادف، دارای روکش پارچهای، صندلی راننده دارای تنظیم دستی اشاره کرد.
در بخش ایمنی هم تجهیزاتی همچون کیسه ایمنی هوا راننده و سرنشین جلو، کیسه هوای زانوی راننده، دارای قفل مرکزی با ریموت رادیویی، دارای سیستم ایموبلایزر و دیگر امکاناتی نظیر سیستمهای تهویه مطبوع کنترل دستی، سیستم صوتی حرفهای با قابلیت پخش CD دارای ۴ بلندگو، دارای پورت USB، AUX، سیستم آیینه تنظیم برقی به همراه راهنمای LED و دارای گرمکن، تنظیم برقی تمام پنجرهها، شیشههای سولار، تنظیم ارتفاع چراغهای جلو و دارای مه شکن، دارای مه شکن، سنسور پارک اشاره کرد.
در بخش ترمزها و پایداری هایلوکس از سیستم ترمز ضد قفل ABS-EBD ترمز جلو دیسکی با سیستم خنک شونده، ترمز عقب کاسه ایی استفاده کرده است.
انتهای پیام/