بیگلری مدیر کارگروه سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه گفت: چون در فصل گرما بسیاری از میکروب ها فرصت رشد بهتری دارند برای پیشگیری از عفونت های روده ای و جلوگیری از مسمومیت ها باید نکاتی رعایت کنیم.
وی ادامه داد: گرما در فاسد شدن مواد غذایی اهمیت زیادی دارد و باید وقتی غذایی آماده می کنیم حتما سریع مصرف کنیم و یا در دمای یخچال نگه داریم.
بیگلری گفت: نکته دوم در سلامت مواد غذایی در بحث سبزیجات و میوه هاست و باید سبزیجان و میوهها را با محلول پرکلرین وضد عفونی کننده شستشو دهیم و آب به تنهایی گند زدایی نمی کند.
وی گفت: شهروندان از خرید مواد غذایی از دست فروشان مواد غذایی پرهیز کنند و از مراکز معتبر و مورد تایید بهداشت مواد مورد نیاز خود را تهیه کنند و به تاریخ انقصا محصولات خریداری شده توجه کنیم که در معرض فساد نباشند.
بیگلری گفت: کودکان و سالمندان نسبت به گروه های دیگر بیشتر در معرض آسیب قرار دارند و این امر به دلیل تضعیف سیستم ایمنی بدنشان است بهتر است برای این گروه از ابمیوه هایی که حتما بهداشتی و سالم هستند استفاده کنیم.
وی ادامه داد: یادکمان باشد که باقی مانده غذاها به خوبی بپوشانیم تا از دسترس حشرات خارج شود.
بیگلری بیان کرد: برای جلوگیری از گرمازدگی در فصل تابستان بهتر است چندین نوبت آب به همراه کمی آبلیمو و ماست مصرف کنیم .
انتهای پیام/ز