به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛دکتر وریا رحیمی رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش مردمی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: توصیه ما به مردم این است که هیچ نوع قارچ کوهی وحشی را مصرف نکنند اما مصرف قارچ های پرورشی بسته بندی شده مشکلی ندارد.
وی گفت:مردم باید از مصرف قارچ های خودرو بخصوص قارچ هایی که در کنار تنه درختان می رویند و یا قارچ های جمع آوری شده توسط افراد عادی و یا قارچ هایی که به صورت فله ای عرضه می شوند، خودداری کنند.
رحیمی افزود: تنها قارچ هایی که توسط مراکز مجاز و در بسته بندی های دارای مجوزهای سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و پزشکی می باشند، باید مصرف شود.
وی افزود: مصرف قارچ ها توسط پرندگان و سایر جانوران اهلی و وحشی نشان دهنده غیرسمی بودن قارچ برای انسان نمی باشد.
رحیمی گفت: برخی از سموم موجود در قارچ ها مقاوم به گرما بوده و فرآیندهای آماده سازی غذا مانند کباب کردن، آب پز کردن، سرخ کردن، بخار پز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در قارچ نمی باشد.
انتهای پیام/د