به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ محمدرضا اکبری معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا اظهار کرد: با توجه به نوسانات بازار ارز و تاثیرگذاری آن در معاملات بازار خودروهای داخلی و خارجی، تعدادی از شرکتها از این شرایط سوء استفاده کرده و با تبلیغهای وسوسه کننده سعی در جذب مشتری برای فروش محصولات خود میکنند.
وی افزود: برخی از مردم با توجه به قیمت مناسب اعلامی از سوی شرکتهای یاد شده، اقدام به ثبت نام خرید خودرو کرده و برخی اوقات یک سوم تا نیمی از پول خودرو را به عنوان پیش قسط پرداخت میکنند و انتظار دریافت خودرو در موعد مقرر را دارند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه خودروهایی که از سوی این شرکتها به مشتریان وعده فروش داده میشود، وجود خارجی ندارد و این در واقع شگرد متقلبانه آنان است، تصریح کرد: این کلاهبرداران پس از دریافت پولهای متقاضیان، معاملات پرسودی کرده و در زمان تحویل خودرو به مشتریان اعلام میکنند که فعلاً امکان تحویل آن مهیا نیست و از آنها میخواهند که پول خود را پس بگیرند.
بیشتر بخوانید: هشدار پلیس فتا به خریداران اجناس اینترنتی از سایتهای دیوار و شیپور
سرهنگ اکبری با اشاره به اینکه پس دادن پول مشتریان نیز گاهی اوقات ممکن است چند ماه طول بکشد، افزود: بدین ترتیب میلیاردها تومان پول متقاضیان خرید خودرو برای ماه ها، به تجارت عدهای سودجو تبدیل میشود و پس از چند ماه تاخیر، اصل پول پیش فروش و در مواردی نیز اصلاً پولی به مشتریان برگشت داده نمیشود.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه شرکتهای وارد کننده خودرو باید جهت انجام فعالیتهای خود از وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز دریافت کنند، اظهار داشت: شهروندان چنانچه تبلیغات شرکتهای یاد شده را مشاهده و قصد خرید خودرو را دارند، باید ابتدا از اصالت آنها از طریق استعلام از مراجع رسمی اطمینان حاصل کنند.
بیشتر بخوانید:پولشویی با کارت جعلی عابر بانک در بازار تهران/ سر دسته باند تحت تعقیب پلیس
وی ضمن هشدار به شهروندان در خصوص مراقبت و هوشیاری در خصوص ترفندهای کلاهبرداران، گفت: درج آگهی در مطبوعات و تبلیغات در فضای مجازی از سوی شرکتهای مختلف خودرویی و لیزینگی دلیلی بر صحت و درستی مطالب عنوان شده، نیست؛ باید ابتدا از اصالت آنها از طریق استعلام از مبادی مربوطه مطمئن شوید.
انتهای پیام/