به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سازمان تعاون روستایی حسین شیرزاد مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، در گردهمایی مدیران ستادی گزارش اقدامات سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهار کرد: طی دو ماه اخیر خرید مقدار 94 هزار و 340تن کود اوره از مجتمعهای پتروشیمی پنجگانه داخلی و توزیع آنحسب هماهنگی بهعمل آمده با معاونان بهبود تولیدات گیاهی استانها براساس سهمیه تخصیصی انجام پذیرفت.
وی افزود: در این مدت پیگیری خرید سهام شرکت خدماتی حمایتی کشاورزی توسط اتحادیه مرکزی تعاون روستایی کشور با جدیت تمام و تأمین نقدینگی لازم ادامه دارد.
شیرزاد در ادامه گزارشی از برگزاری جلسات مستمر با معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی در امر ساماندهی کود درباره رفع موانع و مشکلات موجود در تأمین و تدارک کودهای شیمیایی بهویژه کود اوره ناشی از عدم ناهماهنگی در سنوات گذشته تشریح کرد.
مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ادامه داد: رفع مسائل و مشکلات موجود در تأمین کود اوره توسط شبکه تحت پوشش تعاونیهای روستایی کشور از پتروشیمیهای پنجگانه داخلی با تعامل و هماهنگی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر اخذ تأییدیههای لازم از معاونت بهبود تولیدات گیاهی استانها با توجه به تمهیدات صورت گرفته در سال جاری، تأییدیه تأمین و توزیع سهمیه کود اوره تخصیصی توسط معاونت زراعت در ماههای فروردین، اردیبهشت و خرداد ماه استانها اخذ و اسناد برای معاونت زراعت در امر ساماندهی کود و بهبود تغذیه گیاه ارسال شده است.
به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی پیگیری مستمر تأمین کود اوره از مجتمعهای پتروشیمی پنجگانه داخلی با قیمت مصوب هر کیلو شش هزار و 125 ریال و مصوبه مورخ شانزدهم تیر سال 97 هیئت مدیره دولت دستور اکید رئیس جمهور مبنی بر ثابت ماندن قیمت کود اوره در سال جاری که منجر به آزاد شدن سهمیه خرداد ماه از پتروشیمی رازی و خرید تیر ماه سال جاری گشت، با جدیت و تلاش مستمر وزیرجهاد کشاورزی، پیروزی بزرگی بود که نصیب جامعه کشاورزی ایران شد.
مدیرعامل سازمان تعاون روستایی از پیگیری جهت راهاندازی سامانه نهاده پخش در استانها که به صورت پایلوت در آبسرد دماوند اجرا و از ماه آتی در سطح شبکه تحت پوشش تمامی استانها عملیاتی خواهد شد، خبر داد.
این مقام مسئول ادامه داد: افزایش سهمیه تولید و فرآوری بذر اصلاح شده گندم و جو در شبکه تعاونیهای تولید کشاورزی کشور از ۱۵۰ هزار تن به ۱۷۰ هزار تن که با کسر از سهمیه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اتفاق افتاده و به سهمیه شبکه تحت پوشش در استانهای اردبیل، گلستان، سمنان، همدان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، قزوین و کردستان اضافه شده است، از موفقیتهای عمده برنامهریزی شده مدون و دقیق سازمان و واحد بازرگانی و فنی سازمان طی سهماه اخیر است.
رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در پایان تصریح کرد: ایجاد و توسعه واحدهای فنی و تولیدی به تعداد چهار واحد، احداث واحدهای بوجاری به تعداد ششواحد و ایجاد مرکز جمعآوری شیر به تعداد دو واحد در سطح شبکه تحت پوشش تعاونیهای روستایی کشور نشانه امیدبخشی جهت فصل نوین حضور و بروز و ظهور تعاونیهای روستایی ایران در سپهر فعالیتها و برنامهریزیهای جدید وزارت جهاد کشاورزی است.
انتهای پیام/