جلیل آهنگرنژاد مشاور اجرایی مدیرکل آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه گفت: یکی از پارامترهای مهم امروزین فرهنگ در کرمانشاه، تولید آثار فاخر در قالبهای مکتوب ( از جمله کتاب، مقالات آکادمیک و ... ) است که نقش فرهنگیان کرمانشاهی در این امر بسیار پررنگ است.
وی گفت : بر همین اساس برای ساماندهی آثار فرهنگیان و ارائه آن به بهترین شکل در جامعه فرهنگی کرمانشاه و بازتاب آن در سطح کشور، تلاش این است که جهت احترام به قلم معلم و بهرهمندی از آثار ارزشمند آنان یک بانک بروز آثار مکتوب فرهنگیان مولف را داشته باشیم.
آهنگرنژاد افزود: از جمله کارهایی که میتوان در این حوزه انجام داد، شناخت جدیتر نویسندگان کتب و مقالات معتبر دانشگاهی معلمان است که در تعاملی جدی با مجموعه مدیریت استان و برنامهریزان کلان آموزش و پرورش کرمانشاه بتوانیم از ایده، قلم و پیشنهاد سازنده آنان بهرهمند شویم. همچنین میتوان این آثار را در موزه آموزش و پرورش استان کرمانشاه ثبت کرد و برای نمایش در اختیار بازدیدکنندگان قرار داد.
وی افزود : نکتهای که مغفول مانده این است که در این حوزه به دلیل بیانگیزگی نویسندگان و یا عدم ارتباط موفق اداری با مجموعه مدیریت آموزش و پرورش استان کرمانشاه، بسیاری از آثار این عزیزان در مجموعههای آموزش و پرورش " دیده " نشده است. این نادیدهگیری موجب بروز مشکلاتی است که یکی از آنها عدم شناخت سیستم از استعدادها و توانمندیهای فرهنگیان اهل قلم است که ضرورت دارد این قابلیتها مورد توجه جدی قرار گیرند و ما تمام تلاشمان را برای تحقق این هدف به کار میگیریم.
انتهای پیام/د