علی طلوعی در رابطه با عملکرد بیستوچهارمین نمایشگاه بینالمللی الکامپ در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیستوچهارمین نمایشگاه بینالمللی الکامپ، بعد از چهار روز فعالیت به کار خود پایان داد. هر ساله برگزاری این نمایشگاه فرصتی است برای اینکه شرکتهای فعال در عرصه کامپیوتر، ارتباطات، فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک ضمن عرضه محصولات خود، بتوانند سطح پیشرفت و موانع کار خود را محک بزنند. یکی از تفاوتهای این دوره از الکامپ با ادوار گذشته، حضور کمتر شرکتهای خارجی در آن بود. در این دوره ما شاهد حضور کمرنگتر شرکتهای حوزه فناوری و ارتباطات از خارج کشور بود که امیدواریم در سال های آینده این موضوع بهبود یابد.
علی طلوعی، مدیر اجرائی نمایشگاه و رئیس هیئت مدیره شرکت برگزارکننده نمایشگاه در توضیح جزئیات الکامپ امسال در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در الکامپ امسال شاهد حضور بیش از 870 شرکت داخلی و خارجی در مساحتی به اندازه 28500 مترمربع و در 15 سالن نمایشگاهی بودیم. از ویژگیهای مهم الکامپ 24 این بود که شاهد حضور پررنگ و موثر شرکتهای کسبوکار نوپا که به عنوان استارتآپ معروف شدهاند در سه سالن به مساحت 7000 متر از کل 28000 متر بودیم. سازمان نظام صنفی رایانهای برای حمایت از این کسبوکارها در سه سطح غرفههای اقتصادی، پایه و غرفههای عادی را در اختیارشان قرارداد.
وی ادامه داد: پربازدیدترین سالنهای الکامپ امسال مربوط به همین غرفهی استارتآپها بود، در کنار بحث استارتآپها ما موضوع الکامپتاکس را داشتیم که در آن سخنرانیهای فنی-تخصصی در حوزههای مرتبط با فناوری ارتباطات و اطلاعات انجام میشد. بحث دیگری که سعی کردیم با تمرکز بالاتری به آن بپردازیم، موضوع الکامپ ترندز بود. الکامپ ترندز موضوعات مرتبط با هوشمصنوعی، بیگ دیتا، بلاکچین، ارزهای رمزنگاریشده را ارائه میکرد. همانطور که بیشترین فضای نمایشگاه را شرکتهای کسبوکار فراگرفته بودند، ما سعی داریم در سالهای آینده نیز همین پیشرفت را در بحث الکامپ ترندز مشاهده کنیم. در بخش اصلی الکامپ نیز شرکت های بزرگی در حوزه های مختلف مانند شبکه، امنیت، شرکت های نرمافزاری، پرداخت الکترونیکی، ماشینهای اداری، دستگاههای حضوروغیاب حضور داشتند که آخرین دستاوردها و خدمات خود را به نمایشگذاشتند.
مدیر اجرائی نمایشگاه در رابطه با میزان استقبال مردم از الکامپ امسال، ابراز داشت: حجم استقبال مردم از نمایشگاه و غرفهها به گونهای بود که گاهی بعضی از غرفهدارانِ ما را کلافه میکرد. استقبال مردم از روزهای دوم وسوم به بعد به شدت افزایش یافت، به گونهای که هم ما به عنوان دستگاه اجرایی و هم غرفهداران، راضی هستیم. من آمار دقیق از میزان بازدید مردم ندارم، چون ورود مردم به طور دقیق در دربها ثبت نمیشود اما بر اساس بلیطهای فروخته شده، چیزی بیش از یک میلیون نفر از الکامپ امسال بازدیدکردند.
طلوعی در خصوص وجود نقصهای احتمالی در نمایشگاه که ناشی از عدم همکاری دستگاههای حاکمیتی باشد، گفت: نقص و یا کمکاری خاصی از جانب دستگاه هایدولتی امسال وجود نداشت اما آن چیزی که در تمام نمایشگاههای بزرگ دنیا نیز وجود دارد، مربوط به فضای پارکینگها است. این حجم پارکینگ نمایشگاه، پاسخگوی شرکتکنندگان و غرفهداران نبود. انتظاری که ما داشتیم این بود که در طی این سالها شهرداری فکری بابت این موضوع کند و این که ایستگاه مترو در فضایداخلی نمایشگاه نیز وجود داشته باشد.
وی در رابطه با احتمال انتقال نمایشگاه به مجموعه شهر آفتاب در سال آینده، اظهار داشت: موضوع شهر آفتاب و انتقال نمایشگاه در حوزه کاری من نیست؛ این ماجرا به ایجاد زیرساختها در شهرآفتاب برای برگزاری نمایشگاههای بزرگ مربوط میشود. فضای مفید نمایشگاهی در آنجا تنها حدود 12500 متر وجود دارد که برای نمایشگاههای بزرگی مانند الکامپ اصلاً کافی نیست؛ البته منظور از فضای مفید همان سالنهای اصلی نمایشگاه است و فضاهایی که با چادرهای موقت ایجاد میشود مدنظر نیست. این در حالی است که نمایشگاه بینالمللی فعلی حدود 40هزار متر مربع فضای مفید سرپوشیده و 40هزار مترمربع نیز فضای باز نمایشگاهی دارد و این تا حدودی پاسخگوی نمایشگاههای بزرگ مانند الکامپ است. اگر این زیرساختها به درستی در شهر آفتاب ایجاد شود، حتماً هم برگزارکنندهها و هم شرکت سهامی نمایشگاهها استقبال میکنند که نمایشگاهها منتقل شوند.
انتهای پیام/