به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ میرزا مرادی، رئیس جهاد کشاورزی پلدختر با بیان اینکه میانگین تولید انجیر در پلدختر ۲۰ تن است گفت: با توجه به مرغوبیت انجیر شهرستان پلدختر نیاز است این محصول برند سازی شود.
میرزا مرادی اظهار داشت: سطح زیر کشت باغات انجیر شهرستان پلدختر هزار و ۳۶۵ هکتار است که هزار و ۲۵۰ هکتار باغات بارور و بقیه غیر بارور است.
وی افزود: میانگین تولید انجیر در شهرستان پلدختر ۲۰ تن است که هزار و ۱۹ نفر بهرهبردار و بیش از پنج هزار و ۵۰۰ نفر بهصورت فصلی در منطقه بن لار و زیودار مشغول به کار میشوند.
رئیس جهاد کشاورزی پلدختر بابیان اینکه به خاطر حجم زیاد و تولید انجیر در شهرستان پلدختر نیاز است این محصول استراتژیک برند سازی شود عنوان کرد: با توجه به اینکه سال حمایت از کالای داخلی است، تولیدات و توانمندیهای شهرستان پلدختر را کنار جشنواره انجیر برگزار میکنیم.
مرادی با اشاره به اینکه مسئولان شهرستان باید همکاری لازم را برای برگزاری جشنواره انجیر داشته باشند بیان کرد: برنامههای مختلف فرهنگی، آموزشی و معرفی ظرفیتهای شهرستان در این جشنواره اجرا میشود.
انتهای پیام/ب