طی بهار امسال در چهارمحال و بختیاری؛

شش هزار و ۶۴۵ تن سبزی و صیفی‎جات تولید شد

طی سه ماه نخست امسال، ۶ هزار و ۶۴۵ تن انواع سبزی و صیفی‎جات در استان چهارمحال و بختیاری تولید شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ ذبیح الله غریب مدیرکل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از تولید ۶ هزار و ۶۴۵ تن انواع سبزی و صیفی‎جات مانند کاهو، خیار، گوجه، فلفل، بادمجان، کدو، هویج و لوبیا سبز، در ۸۸۶ هکتار از گلخانه‌ها و مزارع این استان خبر داد.

وی گفت: سالانه حدود ۳۰ تن سبزی و صیفی از هر هکتار برداشت می‌شود.

غریب افزود: امسال همچنین ۸ هزار تن پیاز در ۴۵۸ هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری برداشت و روانه بازار شد.

وی اضافه کرد: در سال زراعی جاری، سه هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان هم زیر کشت سیب زمینی رفت که پیش بینی می‌شود محصول آن به ۱۶۰ هزار تن برسد.

مدیرکل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان وجود پنج واحد گلخانه تولید توت فرنگی با مساحت ۳ و نیم هکتار در استان گفت: در سه ماه نخست امسال ۵۰ تن محصول از این گلخانه‎ها برداشت شد.

غریب با بیان انجام کشت توت فرنگی به دو روش هیدروپونیک و خاکی افزود: به طور متوسط از هر متر مربع فضای گلخانه‌ای، ۶ کیلوگرم توت برداشت می‌شود.

انتهای پیام/ف

کشت سبزی و صیفی‎جات در سطح ۸۸۶ هکتار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.