به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ؛اصغر خوشخو مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: امسال ۱۲ هزار هکتار از کشتزارهای این شهرستان زیر کشت
خربزه رفت که کمبود منابع آب، افزایش هزینههای تولید و گرایش به سوی کشت محصولات کم آب طلب، سبب کاهش هفت درصدی کشت این محصول در منطقه شد.
وی ادامه داد: بیش از ۳۵ درصد
مزارع خربزه به روشهای نوین آبیاری میشود و میانگین برداشت خربزه در مزارع این شهرستان به ۲۰ تن از هر هکتار میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی تربت جام افزود: در سال زراعی جاری بیش از ۱۵ میلیون نشای جالیزی در این شهرستان تولید شد که بیش از ۸۰ درصد آن به کشت محصول خربزه اختصاص داشت.
خوشخو تصریح کرد: هرسال ۳۵ نفر روز در هر هکتار از مرحله کاشت تا برداشت در این منطقه مشغول کار میشوند.
وی گفت: ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی در تربت جام تولید میشود و ۴۵ هزار هکتار زمین زراعی و باغی در این شهرستان توسط ۱۴ هزار بهره بردار بخش کشاورزی زیر کشت محصولات میرود.
انتهای پیام//ز. ج
پایان برداشت خربزه در تربت جام