به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مهدی حسینی مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به اینکه بهترین مکان برای شناسایی و حذف عوامل بیماریهای مشترک بین انسان و دام کشتارگاه هاست در صورت تامین گوشت از این کشتارگاهها شاهد کاهش چشمگیری در بروز بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام خواهیم بود.
وی بیان کرد: کارشناسان بهداشت دامپزشکی و ناظران ذبح شرعی مستقر در کشتارگاههای دام تمامی مراحل قبل از کشتار، ذبح دام و بازرسیهای پس از کشتار را انجام و در پایان با درج لیبل و ممهور کردن لاشهها به مهر دامپزشکی، سلامت گوشت تولیدی را تایید میکنند.
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک ۱۱ واحد کشتارگاه صنعتی و چهار کشتارگاه سنتی دام در این استان وجود دارد.
انتهای پیام/ع