مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: چهار میلیون و ۶۹۱ هزار و ۵۳۰ کیلوگرم گوشت قرمز از ابتدای سالجاری تاکنون در کشتارگاه‌های این استان تحت نظارت بهداشتی و شرعی کارشناسان دامپزشکی تولید شد.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مهدی حسینی  مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به اینکه بهترین مکان برای شناسایی و حذف عوامل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام کشتارگاه هاست در صورت تامین گوشت از این کشتارگاه‌ها شاهد کاهش چشمگیری در بروز بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و دام خواهیم بود.

وی بیان کرد: کارشناسان بهداشت دامپزشکی و ناظران ذبح شرعی مستقر در کشتارگاه‌های دام تمامی مراحل قبل از کشتار، ذبح دام و بازرسی‌های پس از کشتار را انجام و در پایان با درج لیبل و ممهور کردن لاشه‌ها به مهر دامپزشکی، سلامت گوشت تولیدی را تایید می‌کنند.

مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک ۱۱ واحد کشتارگاه صنعتی و چهار کشتارگاه سنتی دام در این استان وجود دارد.

انتهای پیام/ع

تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان

برچسب ها: دامپزشکی ، دام و طیور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.