به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ یک شرکت دانش بنیان در اراک که نخستین شرکت دانشگاهی است با طراحی و ساخت دستگاههای فریز درایر دارویی و غذایی نیاز کشور به این دستگاه را برطرف کرده و وابستگی در این زمینه را کاهش داده است.
فریز درایر دارویی و غذایی تا ۲ سال گذشته از کشورهای اروپایی وارد ایران میشد که اولین دستگاه تولید داخل از همان ۲ سال پیش توسط متخصصان داخلی در این شرکت اراکی دانش بنیان طراحی وساخته شد.
مجتبی ذوالفقاری عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه اراک و مدیر عامل شرکت دانش بنیان صنعتی تکوین آزمایش پارسه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ گفت: فرآیند طراحی و ساخت این دستگاه از سال ۹۲ آغاز شده و در سال ۹۵ با تولید صنعتی این دستگاه شرکت در جمع شرکتهای دانش بنیان صنعتی کشور قرارگرفت.
ذوالفقاری با اشاره به اینکه قیمت این دستگاه یک پنجم نمونه اروپایی است افزود: این شرکت با ساخت بیش از ۱۰ دستگاه صنعتی در حوزههای دارویی و غذایی به عنوان تولید کننده انحصاری فریز درایرهای صنعتی با ظرفیت بالای ۲ هزار لیتر درکشور است.
وی با بیان اینکه دستگاه فریز درایر با استفاده از انجماد و خلاء محصول را به گونهای خشک میکند که ضمن ماندگاری بالا کیفیت و ساختار محصول تا حدود ۲۰ سال تغییر نمیکند اضافه کرد: این دستگاه برای خشک کردن انواع داروها، میوه، سبزی و صیفی جات و انواع مواد پروتئنی و دیگر موارد قابل استفاده است.
تولید فریز درایر غذایی و دارویی که نام دیگر ان خشک کن انجمادی خلأ است اشتغالزایی ویژهای به همراه دارد وبا توجه به شرایط تحریم این شرکت میتواند نیاز کشور را به این صنعت برطرف کند.
انتهای پیام / ج