به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه از الزام سازمان غذا و دارو مبنی بر برچسب گذاری فرآورده های دارای مواد تراریخته توسط کارخانجات تولید خبر داد.
وی گفت: در ایران عمدتاًچهار محصول تراریخته شامل سویا، کلزا، دانه ذرت و پنبه دانه کشت می شود و شرکت های تولیدی موظفند براساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو نسبت به برچسب گذاری این محصولات اقدام نمایند.
مستوفی افزود : مردم باید از ترکیبات و نوع فرآورده های غذایی مصرفی خود اطلاع کافی داشته باشند .
وی افزود : بحث های زیادی در محافل علمی دنیا وجود دارد و محصولات تراریخته موافقان و مخالفانی دارد اما مردم ایران همچنان باشک و تردید به این محصولات نگاه می کنند.
ایران از بهمن ماه 1378 عضو کنوانسیون تنوع زیستی( پروتکل کارتاهنا) است و از آن زمان به بعد از محصولات تراریخته که در آن تغییرات ژنتیکی انجام شده در کشور مانیز استفاده شده است.
انتهای پیام/د