صنعت غذا در سال‌های متمادی برای بهبود ویژگی‌های مورد نیاز مصرف کننده از انواع مختلف مواد افزودنی همچون رنگ‌های مصنوعی و طعم دهنده‌ها استفاده می‌کنند که برخی از آن‌ها برای سلامتی مضر است.

رشیدی کارشناس تغذیه گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه گفت: رنگ‌های خوراکی دو دسته اند رنگ‌های خوراکی که در غذا و گیاهان یافت می‌شود و ضرر برای بدن ندارد و رنگ‌های طبیعی به واسطه هزینه بالایی که دارند و تولید آن مقداری سخت‌تر است واگر تولید شود و در غذا استفاده گردد خیلی مفید‌تر است.
کارشناس تغذیه گفت: استفاده از بستنی سنتی که در بازار تولید می‌شود از رنگ‌های خوراکی استفاده می‌شود بهتر است اینکه ما از برند‌هایی استفاده کنیم که موارد بهداشتی و استاندارد در ان رعایت شده باشد.
وی افزود، اما استفاده بیش از اندازه آن‌ها می‌تواند عطر و طعم غذا را تحت تأثیر قرار دهد و سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد"بسته به نوع رنگ، احتمال بروز سرطان، بیماری‌های کبدی و کلیوی در مصرف‌کنندگان وجود دارد و احتمال آسیب دیدن کبد و کلیه به عنوان دو سیستم سم زدای بدن، بیشتر از سایر ارگان‌هاست.
 
انتهای پیام/پ
 

رنگ های مجاز و غیر مجاز در صنعت غذایی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.