کمتر از 50 سال دیگر منابع آبی کشور به پایان می‌رسد/ ضرورت صرفه جویی در مصرف آبرئیس سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه در حال حاضر مصرف آب کشور 90 میلیارد متر مکعب‌ است، گفت: باید این میزان مصرف را به 40 میلیارد مترمکعب‌ برسانیم‌.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عیسی‌ کلانتری رئیس سازمان محیط زیست‌ در هشتمین اجلاس شورای عالی استان‌ها که امروز(پنجشنبه) برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مردم باید آگاهی‌ خود را از محیط زیست افزایش دهند و اگر مردم به کمک سازمان محیط زیست نیایند، این سازمان با 6 هزار نفر نیرویی که دارد، نمی‌تواند برای محیط زیست کاری مؤثر انجام دهد.

رئیس سازمان محیط زیست‌ با بیان اینکه اگر مردم تشخیص‌ بدهند که باید صرفه‌جویی کنند، اقدام خواهند کرد، گفت: در این شرایط نتیجه‌ 100 برابر اقدامات ما می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت صرفه جویی در مصرف آب تصریح کرد: مصرف زیاد آب، محیط زیست را تخریب می‌کند و اولین تخریب‌‌ کننده محیط زیست همین مصرف زیاد آب است.

رئیس سازمان محیط زیست با بیان اینکه مصرف بالای انرژی موجب گرمای زیاد کره زمین شده است، افزود: در حال حاضر هر کسی با خودرو شخصی وارد شهرها می‌شود، این در حالی است که دولت باید حمل و نقل عمومی را توسعه دهد.

کلانتری با بیان اینکه خودروهای‌ تولیدی باید به اندازه استاندارد، سوخت مصرف کنند، تصریح کرد: وقتی مردم متوجه می‌شوند که مشکل کجاست، دولت هم مجبور به اصلاح مشکلات می‌شود.

کلانتری تصریح کرد: با ادامه یافتن روند فعلی مصرف آب، منابع آبی ما زودتر از 50 سال دیگر به اتمام می‌رسد و ما باید مصرف آب را کاهش دهیم.


بیشتر بخوانید: کم آبی مهمترین دغدغه محیط زیست است


وی با بیان اینکه در حال حاضر مصرف آب 90 میلیارد متر مکعب است، گفت: ما باید این میزان را به 40 میلیارد متر مکعب برسانیم.

کلانتری با اشاره به اینکه اولویت‌ دستگاه‌های دولتی کاهش مصرف آب در شهرهاست، تصریح کرد: ما باید مصرف آب را 40 میلیارد متر مکعب کاهش دهیم و با گفتن واقعیات‌ به مردم از امنیتی‌ کردن مسئله آب خودداری‌ کنیم.

رئیس سازمان محیط زیست‌ با بیان اینکه همه شهرهای‌ کشور و حتی استان گیلان گرفتار کم آبی هستند، گفت: در حال حاضر‌ در بخش‌هایی از جهان مشکل آب وجود ندارد، اما تغییر‌ اقلیم‌ در ایران‌ ناجوانمردانه‌ صورت گرفته و وضع بسیار بدی را به وجود آورده است. چنانچه‌ ما با توسعه کشاورزی در حاشیه دریاچه ارومیه آن را خشک کردیم و برای رساندن آب به نقاط بالا دستی هورالعظیم و شادگان‌، خوزستان را خشکاندیم‌.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار