زردآلو، میوه ای زرد رنگ با طعمی دلنشین است که هر می تواند هر فردی را عاشق خود کند.
زردآلو میوه ای تابستانی است که به نوعی جزء میوه های بومی ایران محسوب می شود.
زردآلو، میوه شیرین و خوش رنگی است که بر اساس نظر متخصصان طب سنتی خواص اعجب آوری دارد اما حیرت آورترین مسئله خواص فوق العاده هسته این میوه است که باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا خواص خارق العاده هسته زردآلو را در این مطلب برای شما شرح دهد، پس با ما همراه باشید.
درخت زردآلو بومی نواحی چین وایران است وارتفاع آن تا 6 مترهم می رسد.
برگ های این درخت همانند شکل قلب، نوک تیز و گل های آن درشت و سفید و متمایل به قرمز است.
میوه زردآلو گوشتی و شیرین و به طور عموم زرد و گاهی زرد مایل به قرمز است.
یادبگیرید:دستور تهیه نوشیدنی های خنک و تابستانی با طالبی
مغز هسته زردآلو مصرف خوراکی دارد .
در طب سنتی از آن برای درمان برخی بیماریها مانند رفع مشکلات تنفسی، سوء هاضمه، فشار خون بالا، تقویت جنسی، تسکین درد، تقویت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با عفونت و همچنین کمک به درمان آرتریت استفاده می شده است.
از نظر متخصصان تغذیه، خواص هسته زردآلو شبیه خواص بادام درختی است و به همان مقدار مغذی و دارای مواد معدنی مفید برای بدن است.
دیگر بخش های این گیاه نیز علاوه بر میوه و مغز دانه مانند گل، پوست، تنه و ریشه در طب کاربرد دارد.
از نظر طب قدیم ایران هسته زرد آلو دارای طبعی گرم و خشک است و برگ و گل آن دارای طبعی سرد و خشک است.
خواص هسته زردآلو به عنوان یک تقویت کننده قوای جنسی معرفی شده است.
بیشتر بدانید: تضمین سلامت پوست و مو با شربت زردآلو
مواد مغذی دانه زردآلو شبیه به دیگر آجیل ها سرشار از چربی های سالم، فیبر و آهن هستند.
از روغن هسته زرد آلو نیز برای پخت و پز استفاده می شود.
هسته شیرین زردآلو به عنوان یک میان وعده و یا برای استفاده در غذاها، در بازار وجود دارد و به فروش می رسد.
خواص هسته زردآلو شبیه خواص بادام درختی بوده و به همان مقدار مغذی و دارای مواد معدنی مفید برای بدن است.
هشدار؛ هسته این 5 میوه مرگ آور است!
هسته تلخ زردآلو به عنوان یک درمان سرطان در روسیه و ایالات متحده مورد استفاده قرار می گرفته است.
همچنین در طب چینی برای رفع مشکلات تنفسی، سوء هاضمه، فشار خون بالا و همچنین آرتریت استفاده می شده است.
هسته زردآلو علاوه بر استفاده عطر و طعم آن به صورت خام و یا همراه با غذا، به عنوان یک روغن مرغوب برای پخت و پز و همچنین تولید لوازم آرایشی استفاده می شود.
خاصیت ضد التهابی هسته زردآلو، این دانه را یک درمان ایده عال برای درمان آرتروز معرفی کرده است، اگر این دانه به طور منظم مصرف شود، درد و تورم در مناطق آسیب دیده را کاهش می دهد، برای دریافت نتایج بهتر برای درمان در مفاصل، این دانه در وعده های غذایی خود استفاده کنید.
هسته زردآلو به دلیل داشتن ویتامین B، علاوه بر درمان سرطان، برای حفظ سطح فشار خون و نگه داشتن حد طبیعی آن موثر است. اگر از فشار خون بالا رنج می برید، هسته زردآلو به دلیل منبع غنی از ویتامین B ، برای درمان شما بسیار مناسب است. این دانه در کاهش فشار خون و بیماری های دیگر مربوط به خون نیز کمک فراوان می کند.
بیشتر بدانید :زردآلو، محافظ بدن در مقابل سرطان
همچنین روغن به دست آمده از هسته زرد آلو نیز دارای مزایای فراوانی برای سلامت بدن دارد.
اگه مایل به افزایش قدرت ایمنی بدن خود هستید، هسته زردآلو را به طور منظم مصرف کنید، هسته زردآلو می تواند باعث قوی شدن سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت برای درمان بیماری هایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا شود.
خواص هسته زردآلو مانند بادام بوده و برای افزایش غرایز جنسی مفید است، هسته زردآلو در اروپا به طور سنتی برای افزایش میل غرایز جنسی شهرت دارد.
با توجه به مطالعاتی که بر روی هسته زردآلو صورت گرفته است این دانه دارای خواص و اثر بخشی تسکین طبیعی درد را دارد.
هسته زردآلو یک را حل فوق العاده برای درمان آرتروز است، این دانه ها برای تسکین درد و همچنین کاهش علائم و نشانه های افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید مفید هستند.
علاوه بر اینها برای کاهش درد افراد مبتلا به سرطان نیز کاربرد دارند.
روغن هسته زردآلو برای تولید تعدادی از لوازم آرایشی و بهداشتی مخصوصا در عرصه مراقبت از پوست استفاده می شود.
با ترکیب این روغن با شکر، می توانید یک کرم لایه بردار برای پوست تولید کنید، این ترکیب برای از بین بردن پوسته و سلول های مرده پوست و همچنین درخشان کنندگی پوست مورد استفاده قرار می گیرد.
روغن هسته زردآلو مانند یک مرطوب کننده بسیار طبیعی و موثر جذب پوست می شود.
برخی از محققان هسته زردآلو را به عنوان یک ماده ضد التهاب معرفی کرده اند. هسته زردآلو یک ارائه دهنده طبیعی برای تسریع در درمان درد عضلات و مفاصل به خصوص اگر مبتلا به ورم مفاصل باشید، تاثیر گذار است.
بدن انسان دو نوع کلسترول خوب و بد تولید می کند. کلسترول بد از خوردن غذاهای پرچرب که دارای چربی های اشباع شده هستند صورت می گیرد.
با خوردن غذاهایی که دارای کلسترول سالم هستند، کلسترول بد خون کاهش می یابد.
بیشتر بدانید: خوبی ها و بدی های زردآلو
هسته زردآلو یک منبع عالی از چربی های اشباع نشده مانند ماهی و روغن زیتون است، به همین دلیل با کاهش کلسترول بدن، به سلامت قلب و بدن کمک فراوانی می کند.
از دیگر خواص هسته زردآلو کمک به سلامت و شادابی مو است، روغن هسته زردآلو به شکستگی و نامرتب شدن مو کمک می کند و باعث صافی و مرتب شدن مو می کند.
هسته زردآلو یک منبع عالی از ویتامین B و همچنین دارای یک عنصر شناخته شده به نام آمیگدالین است. این هسته به دلیل داشتن این مواد مغذی ضروری برای بدن ، توانایی کشتن سلول های سرطانی را دارد.
در کشورهای مختلف از هسته زردآلو به عنوان یک درمان بالقوه برای درمان سرطان استفاده می کنند.
مطالعات بسیاری نشان داده اند که سرطان ممکن است به دلیل نبودن ویتامین B در بدن صورت گیرد، به همین دلیل هسته زردآلو به دلیل غنی بودن از ویتامین B یک درمان موثر برای سرطان شناخته شده است.
انتهای پیام/
من خودم روزانه بیست تایی را میخورم
ضمنا یکی از دوستان تعریف میکرد که نفری مرضی حاد سرطان داشته که یک استاد پس از عمل جراحی گفته بود که روزانه 14 عدد مغز بادام درختی بخورد دیگه هیچوقت دچار اوت مرض نخواهد شد.از آمریکا استاد سفارش کرده بود فقط و فقط بادام ایرانی بخورد نه چینی و.....
۱- بادام شیرین یا هسته شیرین زرد آلو به هیج وجه کشنده نیست...
۲- نمی شه گفت که یه دونه بادام تلخ یا هسته تلخ کشنده است
بلکه اگه چند تا( بیش از ۳ تا ) از اون همزمان خورده بشه خطرناکه..
ممنون