صباح با اشاره به توزیع بدون نظارت محصولات به اصطلاح ارگانیک در بازار از تدوین ضوابط یکپارچه فرآورده‌های غذایی ارگانیک خبر داد.

توزیع بدون نظارت محصولات به اصطلاح ارگانیک در بازار/ تدوین ضوابط یکپارچه فرآورده‌های غذایی ارگانیکبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سمیره صباح معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه محصولات کشاورزی با عنوان ارگانیک، با قیمت بالاتر به فروش می رسد، اظهار کرد: میوه هایی در بازار وجود دارد که با شکل نامنظم به عنوان محصولات ارگانیک معرفی و با نرخ بالا به فروش می رسد، درحالی که مشخص نیست، ضوابط لازم را دارند یا نه.

وی افزود: حتی نمایشگاه های محصولات ارگانیک نیز برگزار و مورد استقبال مردم هم واقع می شود، در حالی که ضابطه مشخصی برای این محصولات وجود ندارد.

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: سازمان غذا و دارو به عنوان مرجع اصلی باید هم واردات فرآورده‌های ارگانیک و هم فرآورده‌های داخلی را تائید کند.

وی با اشاره به اینکه یکی از شرایط کشت محصولات ارگانیک عدم استفاده از آفت کش ها و سموم تا سه سال متوالی طبق اتحادیه اروپا و یک سال طبق fda است، اظهار کرد: همچنین با لحاظ این مورد محصولات کشت شده از باید از لحاظ سموم پایش شود تا بتوان ادعا داشت آن محصول ارگانیک است.

صباح ادامه داد: تدوین ضوابط محصولات ارگانیک از سال گذشته با همکاری جهاد کشاورزی آغاز شده است آنچه سازمان غذا و دارو به آن  ورود می کند، محصولات ارگانیک فرآیند شده است که البته لازمه آن استفاده از مواد اولیه ارگانیک تایید شده توسط وزارت جهاد کشاورزی یا دامپزشکی برای محصولات تولید داخل است؛ امیدواریم در آینده نزدیک ضابطه یکپارچه ای به تمام معاونین غذا و دارو، سازمان استاندارد و وزارت کشاورزی ابلاغ شود تا طبق آن ضابطه عمل شود.

انتهای پیام/

اما و اگرهای توزیع بدون نظارت محصولات ارگانیک در بازار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار