به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجتالاسلام والمسلمین حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح تشدید مجازات جرم اسیدپاشی در کمیسیون قضایی مجلس اظهار کرد: در کمیسیون در خصوص این طرح بحث و بررسیهای لازم انجام شده و فقط رأیگیری آن مانده است.
نماینده مردم رباطکریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سئوال که در طرح تشدید مجازات جرم اسیدپاشی، مجازات خاصی برای مرتکبان این جرم پیشبینی شده یا خیر افزود: قبلاً در صورت عفو ، بخشش و گذشت قربانیان اسیدپاشی، مرتکب به سه تا 10 سال حبس محکوم میشد اما در این طرح، تشدید شده است.
نوروزی اضافه کرد: در این طرح حتی در برخی موارد برای مرتکبان جرم اسیدپاشی، افساد فیالارض و اعدام پیش بینی شده است.
بیشتر بخوانید: نزدیکان قربانیان اسیدپاشی چگونه روزگار می گذرانند؟/ انتقام کلام مشترک فرزندان مادری که زندگی اش سیاه شد
قانون مربوط به مجازات اسیدپاشی به سال 1337 باز میگردد که پس از چندین بار اسیدپاشی بهویژه اسیدپاشی بر روی یک قاضی دادگستری، 16 اسفند 1337 ماده واحدهای تحت عنوان «قانون مربوط به مجازات اسید پاشی» در کشور به تصویب رسید.
بر اساس این ماده قانونی «هر کس عمداً با پاشیدن اسید یا هر نوع ترکیبات شیمیایی دیگر، موجب قتل کسی شود، به مجازات اعدام و اگر موجب مرض دائمی یا فقدان یکی از حواس مجنیعلیه شود به حبس جنایی درجه یک و اگر موجب قطع یا نقصان یا از کارافتادگی عضوی از اعضا شود به حبس جنایی درجه 2 از دو سال تا 10 سال و اگر موجب صدمه دیگر شود به حبس جنایی درجه 2 از دو تا پنج سال محکوم خواهد شد.»
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
اینقدر سخت در نظر بگیرید تا کسی جرات نکنه چنین کار وحشتناکی رو انجام بده
انشا الله بلا دور باشه از جان همه