مديرکل اداره نظارت بر غذا و فرآورده هاى آشاميدنى سازمان غذا و دارو با اشاره به ميزان اسيدچرب اشباع روغن هاى مصرفى خانوار ايرانى گفت: اسيدچرب اشباع با توجه به نوع محصول متفاوت است اما بر اساس استانداردهای تدوين شده، کنترل هاى صورت گرفته و پروانه هايى که در اداره کل غذا در سازمان غذا و دارو صادر مى کنيم، اسيد چرب اشباع در حداقل ممکن بر اساس نوع روغن قرار دارد.
کاهش اسیدچرب ترانس در روغن های خوراکی به زیر ٢٠ درصد
مفيد در ادامه ميزان اسيدچرب اشباع در برخى روغن ها را بيان کرد و افزود: ميزان اسيدهاى چرب اشباع در روغن هاى مصرفى در سفره ايرانى ها به زير ٢٠ درصد رسيده و اکنون ميزان اسيدچرب اشباع در روغن هاى سرخ کردنى به زير ٣٠ درصد کاهش پيدا کرده که اين ميزان مطابق استانداردهاى جهانى و با نظارت سازمان غذا و دارو و همکارى صنعت کاهش داشته است.
وى با بيان اينکه اسيدچرب ترانس بالا سلامت مصرف کنندگان را به خطر مى اندازد، گفت: با توجه به این موضوع، اسيدچرب ترانس را در روغن هاى مصرفى خانوار ايرانى ها به ٢ درصد کاهش داديم البته اسيدچرب اشباع باتوجه به سبک زندگى افراد ممکن است متفاوت باشد از این رو اسيدچرب ترانس را تا حداقل هاى دنيا کاهش داده ايم. اسيدچرب اشباع بيشتر در مورد روغن هاى جامد مطرح بوده و کمتر در روغن هاى مايع اين مسئله عنوان مى شود.
انتهاى پيام/