به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروزه درست کردن ژله کار بسیار راحتی شده است ، یک بسته پودر ژله و کمی آب و کمی چاشنی سلیقه!
اما بسیاری از افراد هستند که ترجیح می دهند به جای استفاده از پودر آماده ژله از پودر ژلاتین و خواص آن بهره بگیرند که در همین راستا باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا طرز تهیه یک ژله طبیعی با کمک پودر ژله را به شما آموزش دهد، پس با ما همراه باشید.
ژلاتین عمدتا از پروتئین تشکیل شده است.
ببینید: لذيذترين شیرینیهای مشهور مسلمانها در عیدهای مذهبی
در واقع با جوشاندن استخوان حیوانات، غضروفها و پوست آنها کلاژن گرفته میشود و ژلاتین به دست میآید.
کلاژن پروتئین فیبری است که ماهیچهها، استخوانها و پوست در حیوانات را به هم مرتبط میکند.
زمانی که کلاژن فرآوری شود به مادهای بیرنگ و بیمزه به نام ژلاتین تبدیل میشود. ژلاتین پس از آنکه سرد شود بافتی ژله مانند پیدا میکند.
فوائد ژلاتین برای سلامتی با خواص کلاژن مشابه است زیرا ژلاتین هم حاوی همان آمینو اسیدهاست.
ژلاتین از چندین آمینو اسید برخوردار است. آمینو اسیدها موادی هستند که برای تولید پروتئین با هم ترکیب میشوند و برای کارکرد صحیح ارگانهای مختلف و تامین انرژی ضروری هستند.
یاد بگیرید: طرز تهیه ژله متفاوت و خوشمزه برای کودکان
در حالی که بدن انسان برخی از این آمینو اسیدها را تولید میکند بسیاری از افراد باید آمینو اسید مازاد مورد نیاز خود را از طریق رژیم غذایی تامین کنند.
آمینو اسید موجود در ژلاتین معمولا در استخوانها و ارگانهای برخی حیوانات پیدا میشود. از آنجایی که بیشتر افراد این بخش از بدن حیوانات را مصرف نمیکنند افزودن ژلاتین به رژیمهای غذایی سودمند است.
حال که از فواید ژلاتین مطلع شده اید و نمیخواهید از پودر ژله های آماده و موجود در بازار استفاده کنید قصد داریم تا طرزتهیه ژله خانگی با ژلاتین که بسیار ساده بوده و احتیاج به فوت وفن خاصی ندارد را به شما آموزش دهیم پس خود را آماده کنید.
یاد بگیرید: طرز تهیه ژله حوض ماهی
برای درست کردن ژله شما نیاز دارید به ماده پایه یعنی اینکه شما چه نوع ژله ای میخواید تهیه کنید.باید حتما شیره یا شهد اون رو داشته باشید که میتونه از شهد شربت یا شیره مربای همون میوه تشکیل شود.
مثلا اگر شما قصد دارید ژله توت فرنگی درست کنید باید شیره توت فرنگی(شهر شربت یا شیره مربا توت فرنگی)رو با آب مخلوط کنید و اون رو بچشید تا شیرینیش به نظرتون اندازه بیاد بعد به ازای هر لیوان شربت ۱قاشق غذاخوری پودر ژلاتین داخل شربت بریزید و اون رو حرارت بدید تا کاملا ذرات ژلاتین داخلش حل بشن و بعد اون رو داخل یخچال بذارید تا ببنده همین!
یک روش دیگه روش میوه های طبیعیه یعنی اینکه مثلا برای تهیه ژله طبیعی پرتقال شما ۱لیوان آب پرتقال رو میگیرید و بعد مراحل بالا رو تکرار میکنید اگرم شیرینیش کم بود میتونید بهش عسل اضافه کنید یا شکر.
نوع دیگه ای که میتوانید ژله درست کنید استفاده از شیر هست.این ژله سفید رنگ بسیار خوشمزست و مناسب افراد دیابتی و رژیمی هست.
یاد بگیرید: پاستیل خانگی خوشمزه
برای تهیه این ژله شما باید یک لیوان شیر عسل تهیه کنید طوری که خودتون شیرینیش رو بپسندید بعد مقداری گلاب هم بهش میزنید و دوباره پودر ژلاتین رو مثل بالا اضافه میکنید البته میتونید زعفران هم بهش بزنید که دیگه خیلی خوشمزه تر میشه!
یعنی شما مقداری میوه رو خرد میکنید و میریزید داخل ظرف بعد ۱لیوان آبجوش و عسل و گلاب و پودر ژلاتین رو مخلوط میکنید و میریزید روش و میذارید داخل یخچال ببنده این جوری ژله طبیعی دارید تازه اگر رژیم دارید میتونید از شیرین کننده های مصنوعی هم استفاده کنید!
یک لیوان آب و چند قاشق شکر ( بسته به ذائقه ) رو بذارید تا بجوشه و شکرش کاملا حل بش میتونید یک شاخه گل محمدی هم بندازین توش تا نرم و شیرین بشه ، سپس زیر شعله رو خاموش کنید و کمی گلاب و یک قاشق پودر ژلاتین به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یاد بگیرید: دسر خوشمزه شکلات گیلاسی
گل محمدی رو خارج کنید و کنار بذارید و بقیه مواد رو در قالب مخروطی ریخته و در یخچال بذارید تا نیم بند شده و به حالت سفیده تخم مرغ در بیاد ، بعد گل محمدی رو در وسط اون قرار بدید و مجددا بذارید توی یخچال تا کاملا ببنده ، سپس نصف لیوان شیر ولرم رو با نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و کمی گلاب مخلوط کنید و اجازه بدین تا کاملا خنک شه و روی ژله بی رنگتون بریزید و مجددا بذارید تا ببنده، در صورت تمایل میتونید باز هم وقتی ژله شیریتون نیم بند شد گل محمدی توش بذارید.
انتهای پیام/