به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تعطیلات طولانی بچهها شروع شده است و شما در تدارک تنقلات سالم و انواع و اقسام نوشیدنی ها، کیکها و... هستید تا بتوانید دورهمی بعد از ظهرهای طولانی را با خوراکیهای مناسب پر کنید. در ادامه به نکاتی برای تهیه ژله و کیک اشاره میکنیم تا بتوانید به بهترین نحو از بچهها پذیرایی کنید.
ژله بستنی
یک بسته ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژله حل شود. بعد بگذارید ژله خنک شود. یک پیمانه بستنی را که به دمای محیط رسیده به ژله سرد اضافه کنید. ظرف ژله را قبل از این که بستنی را اضافه کنید، داخل یخچال بگذارید. اگر ژله گرم باشد باعث میشود ژله بستنی تان دورنگ شود. هیچ گاه از آناناس تازه برای تهیه ژله استفاده نکنید. آناناس شامل آنزیمی است که مانع از بسته شدن ژله خواهد شد.
ته چین مناسب
اگر ته چین شما شل میشود حتما نسبت مواد اصلی که برنج و مرغ و ماست است، بیشتراز تخم مرغ شماست یا این که زمان پخت کم است ومواد خودش را نگرفته است.
هم زدن تخم مرغ
اگر سفیده تخم مرغ را به محض بیرون آوردن از یخچال بزنید، سفیده تخم مرغ به اندازه کافی کف نمیکند؛ بنابراین ابتدا آن را در دمای محیط قرار دهید سپس هم زدن را شروع کنید.
منبع : خراسان
انتهای پیام/