به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری شین هوا، دولت چین با هدف ریشه کن کردن فقر مطلق در این کشور تا سال ۲۰۲۰ میلادی، راهبرد بلند مدتی را دنبال میکند.
دولت چین به منظور مقابله با فقر در این کشور، برنامههای ویژه بر اساس یک استراتژی بلند مدت را اجرایی میکند.
یک مقام چینی اعلام کرد کمپین مبارزه با فقر در سال ۲۰۲۰ میلادی در این کشور پایان نخواهد یافت و دولت در نظر دارد با هدف کاستن از فقر روی استراتژی بلند مدتی کار کند.
هان جون معاون دفتر مدیر کل کار کشاورزی که در یک کنفرانس مطبوعاتی سخن میگفت، افزود: «بزرگترین نقطه ضعف ما برای این که کشورمان تا سال ۲۰۲۰ میلادی در تمام زمینهها به جامعهای با رفاه متوسط تبدیل شود، مربوط به مناطق و نواحی روستایی میشود.»
روز یکشنبه، مقامات چینی از استراتژی بلند مدتی پرده برداری کردند که هدف آن، موفقیت طرح مبارزه با فقر تا سال دو هزار و بیست میلادی است.
در چین، طی ۵ سال گذشته، بیش از ۶۸ میلیون نفر از فقر مطلق خارج شده اند. این کشور در نظر دارد در فاصله بین سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ میلادی، برنامه خارج نمودن حدود ۳۰ میلیون فرد دیگر از فقر را به اجرا در آورد.
آقای هان تصریح کرد: «ما در نظر داریم تا سال دو هزار و بیست میلادی، مسئله فقر مطلق را حل نماییم. برای حل کردن موضوع فقر، تلاشها باید در تمام مدت روند مدرن سازی چین انجام شده باشد.»
بر اساس استراتژی جدید، چین میبایست برنامههای مرتبط با استراتژی کاهش فقر در سالهای پیش رو تا سال ۲۰۲۰ میلادی را تقویت کند.
آقای هان افزود: «در حال حاضر ما روی این موضوع کار میکنیم.»
به اعتقاد آقای اوکینگپینگ معاون دفتر مدیرکل شورای امور دولتی کاهش فقر، در میان ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری که هر سال در حال خروج از خط فقر هستند، تعداد افرادی که به خط فقر بازگشته اند، رقم زیادی محسوب نمیشود.
وی افزود: «در سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ میلادی، این ارقام به ترتیب ۶۰۰ هزار و ۲۰۰ هزار نفر بوده است.»
آقای اوکینگپینگ گفت: «چین در زمان مناسب از این گروهها پشتیبانی و حمایت میکند تا اطمینان حاصل نماید که تا سال ۲۰۲۰ میلادی هیچ کس در فقر مطلق باقی نمانده باشد.»
انتهای پیام/