فرماندار گلپایگان گفت:امنیت و سلامت دو مولفه اصلی و مهم در کشور و به تبع در شهرستان است که در پیشبرد اهداف نظام و شهرستان کمک می‌کند.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین یارمحمدیان فرماندار گلپایگان دیروزدر نخستین مجمع سلامت شهرستان گلپایگان اظهار کرد: مجمع سلامت تکلیفی است از سوی دولت با محوریت فرمانداری در هر شهرستانی باید برگزار شود.

وی با بیان این‌که موازی کاری از معضلاتی است که می‌تواند در شهرستان آسیب برساند، خاطرنشان کرد: امنیت و سلامت دو مولفه اصلی و مهم در کشور و به تبع در شهرستان است که در پیشبرد اهداف نظام  و شهرستان کمک می‌کند.

فرماندار گلپایگان افزود: انسانی برای رسیدن به تکامل و پیشرفت باید جسم و روح سالم داشته باشد تا نسبت به پیشبرد اهداف مورد نظر دشت یابد.

وی با بیان این‌که با یک برنامه ریزی منسجم می‌توانیم نسبت به پیشبرد سلامت در شهرستان کمک کنیم، اضافه کرد: 11 آمبولانس در شهرستان داریم، با برنامه‌ریزی منسجم و با مدیریت شبکه بهداشت و درمان از ظرفیت تمام آمبولانس‌ها در پوشش دهی حوادث استفاده شود، وحدت رویه در خدمت رسانی به مطالبات مردم شهرستان باید به وجود آید.

یارمحمدیان با اشاره به بروز بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان، گفت: تمام دستگاه‌ها اجرایی نسبت به پیشگیری از این بیماری فوق حاد پرندگان که تلفات و خسارت به همراه دارد تلاش مضاعف را انجام دهند، هزینه کردن برای پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان بهتر از جبران خسارت ناشی از این بیماری است.

وی گفت: در بخش سلامت یکی دیگر از مشکلات کشور سبک زندگی سالم که باید فرهنگ سازی شود، ضروری است شبکه بهداشت و درمان کلاس آموزشی یا همایش سبک زندگی به صورت فصلی برگزار کند.

فرماندار گلپایگان گفت: برنامه دوچرخه سواری، پیاده روی خانوادگی و کوه‌گشت در شهرستان از سوی ورزش و جوانان مغفول مانده است که مردم به صورت خود جوش جاده حسن حافظ را برای دوچرخه سواری تعیین کردند.

وی افزود: برنامه‌ دوچرخه سواری،  پیاده روی و کوه گشت به صورت گروهی با مدیریت اداره ورزش و جوانان  برگزار شود، دلیل اجرا نشدن برنامه‌ها ضعف اداره ورزش و جوانان را می‌رساند.

فرماندار گلپایگان با قدردانی از خیرین بخش سلامت، تأکید کرد: منابع مالی دولت برای اجرای برنامه‌های سلامت محدود است و مردم، خیرین و نهادهای غیردولتی با همکاری یکدیگر ورود پیدا کنند.

در ادامه ناصر رستمی مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان اظهار کرد: تأمین سلامت جامعه تنها بر عهده بهداشت و درمان نیست، براساس بررسی سازمان جهانی بهداشت 25 درصد تأمین سلامت جامعه برعهده بهداشت و درمان است و در همین راستا مجمع سلامت تشکیل شده است.

وی افزود: اگر زیرساخت‌های سلامت فراهم باشد و تمام رشته‌های تخصصی، خانه های بهداشت و مراکز درمانی و درمانگاه‌ها در هر شهرستانی فراهم و دائر باشد تنها 25 درصد سلامت جامعه را می‌توانند تأمین کنند و 75 درصد دیگر برعهده دستگاه‌های دیگر با اجرای برنامه‌های مختلف است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان گفت: تغدیه سالم مربوط به تولید محصول سالم و پرورش دام و طیور سالم است که  در تأمین سلامت  جامعه نقش موثری دارد تا جایی که مردم کمتر به انواع بیماری‌ها مبتلا می‌شوند.

وی تصریح کرد: کنترل آلاینده‌ها و کنترل حوادث ترافیکی و غیر ترافیکی از دیگر اقدامات در تأمین سلامت جامعه است.

وی با قدردانی از خیرین سلامت در تکمیل زیرساخت‌های بهداشت و درمان در شهرستان، گفت: ساختار اداری شبکه بهداشت و درمان با توجه به حجم زیاد به همت خیرین در مدت 2 سال به اتمام رسیده است، اما این‌ها کافی نیست.

رستمی گفت: سال گذشته یک هزار و 600 تصادف اتفاق در شهرستان اتفاق افتاده که منجر به فوت  35 نفر در سنین 20 تا 50 سال شده است، جاده‌‌ها و خودرو در بروز تصادفات نقش دارد.

وی خاطرنشان کرد: اگر مشارکت مردم و سازمان‌های دیگر نباشد سلامت جامعه سرانجام نمی‌گیرد، در برنامه‌ نظام سلامت غربالگری و کنترل  فشار خون،  دیابت، کم تحرکی و اضافه وزن و چربی بالا برای پیشگیری از مرگ زود رس است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان گفت: در راستای پیشگیری از سرطان در کشور غربالگری دهانه رحم و پستان به صورت رایگان انجام می‌شود با تشخص زود هنگام از مرگ جلوگیری می‌شود.

وی گفت: برای تأمین سلامت دست نیاز به سوی خیرین، دستگاه‌ها، سمن‌ها و ان جی او ها در زمینه‌ بیماری‌های شناسایی شده، داریم.

 

انتهای پیام/م

برگزاری مجمع سلامت شهرستان گلپایگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.