سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در 2 ماه آینده تصمیمات مهمی در این وزارتخانه اتخاذ میشود و و باید اقدامات صریحتری در خصوص اصلاح نظام بانکداری صورت گیرد.
انوشیروان محسنی بندپی سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در پاسخ به این سوال که به مناسبت هفته دولت چه خبر خوبی برای مردم دارید, اظهار کرد: ما دو پروژه مهم اشتغال روستایی و حمایت از بنگاههای زودبازده را در اولویت کاری خود قرار دادهایم که امیدواریم این دو طرح تا پایان مهر ماه به اتمام برسد.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تسهیلاتی با حذف مقررات زائد در اختیار ما قرار گرفته است؛ افزود: صندوق وزارت تعاون تا سقف 250 میلیون طرحها را ضمانت میکند و باعث گسترش چرخه اشتغال و تولید میشود.
وی ادامه داد: مهمترین وظیفه ما تولید اشتغال مولد و فراگیر در روستاهاست؛ چرا که این طرح اثربخشی و نشاط در روستاها را افزایش میدهد.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در 2 ماه آینده تصمیمات مهمی در این وزارتخانه اتخاذ میشود؛ گفت: اقدام بعدی درخصوص اصلاح نظام بانکداری است و باید اقدامات صریحتری در این حوزه انجام شود.
بندپی با اشاره به اینکه تصمیمات مربوط به اصلاح نظام بانکداری باید با سرعت, دقت و شفافیت اتخاذ شود؛ گفت: در این صورت منافع جامعه حفظ و خدمات به مردم افزایش مییابد.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به کمپین فرزندت کجاست؛ نیز اظهار کرد: من سه فرزند دارم. فرزند اولم متولد 1365 و دارای فوق لیسانس تجهیزات پزشکی است که در بیمارستان فیروزگر تهران مشغول به کار میباشد.
وی با بیان اینکه فرزند دومم متولد 1368 و پزشک عمومی است, گفت: فرزند سوم هم لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه خواجه نصیر میباشد که به تازگی درآ زمون کارشناسی ارشد شرکت کرده و منتظر اعلام نتیجه آن هسیتم.
انتهای پیام/
همین اشتغال رو که روستاییان دارن ازشون نگیرم
چرا با این درصد افزایش نرخ تورم نرخ خرید گندم رو افزایش ندادیم چرا به فکر آینده نیستین کشاورز به چه امیدی کشاورزی کنه
همین اشتغال رو که روستاییان دارن ازشون نگیرم
چرا با این درصد افزایش نرخ تورم نرخ خرید گندم رو افزایش ندادیم چرا به فکر آینده نیستین کشاورز به چه امیدی کشاورزی کنه
کاری حهادی برای رونق اقتصاد کنید .ایا چهل سال وقت کمی بود
کاش توسعه کشاورزی روستاها بود که نیست فقط و فقط بودجه صرف بومی گردی و گردشگری مسافران میشود یعنی شغل کاذب..
بخشی از این بودجه میلیارد میلیارد تومنی روستاها را به فارغ التحصیلان شهرهای بزرگ و مراکز استان ها هم بدهید!
بچه های تحصیلکرده شهری که بیش از چند سال از زمان فارغ التحصیلی تحصیلات تکمیلی شان نیز میگذرد باید چشم انتظار کدام دولت و یا کدام ناجی باشند؟؟؟؟
بودجه پدران و مادران نیز به اندازه هزینه احداث کارخانه و مراکز تولیدی صنعتی نوین و ... نیست.
افراری مث من بهش صد در صد نیاز دارن..