یک روانشناس گفت: با ورود فرزندان به اختلافات زن و شوهری اضطراب خفته‌ای به او تزریق می‌شود که در بزرگسالی سر باز می‌کند.

کودک خود را وارد اختلافات زناشویی نکنید

وحید اکبری متخصص و کارشناس ارشد روانشناس بالینی در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: پس از جدایی پدر و مادر، فرزند آن‌ها در مرکز توجه قرار می‌گیرد، توجهی که متاسفانه چاشنی آن ترحم است.

وی افزود: برخی با الفاظ دلسوزانه سعی می‌کنند با کودکان طلاق ارتباط برقرار کنند و طبق یک ذهنیت سنتی و اشتباه او را قربانی یک زندگی نابسامان می‌دانند، لذا این رفتار موجب می‌شود که گاهی کودک، خواسته‌های غیر معقولی داشته باشد که از سر دلسوزی آن‌ها را برایش فراهم آورند.

وی در ادامه بیان کرد: اگر پدر و مادر بعد از جدایی به خوبی برای فرزندشان مسئله را توضیح ندهند، اعتماد نفس او را خدشه می‌کنند و موجب می‌شوند که کودک تا سالیان طولانی به واسطه این  اتفاق، ضعیف و خجالت زده باشد و در بسیاری از موقعیت‌ها به علت نداشتن جسارت لازم، به ناچار کنار بکشد.


بیشتر بخوانید: تاثیرات مخرب طلاق بر روی کودکان در سنین مختلف 


اکبری عنوان کرد: خردسالان ذهنیتی مطلق گرا دارند و نمی‌توانند در خصوص مسائل، تفکر نسبی داشته باشند؛ در صورت جدا شدن والدین معمولا خود را مقصر می‌دانند و بیشتر این تفکرات به دلیل اطلاع نداشتن از علت واقعی جدایی والدین است، به همین دلیل دچار ناراحتی یا استرس می‌شوند.

وی تصریح کرد: بنابراین توصیه می‌شود که با فرزند خود در این باره صادقانه صحبت کنید و هرگز از کودک نخواهید که بین شما یا همسرتان یکی را انتخاب کند، زیرا کودک باید بداند که با هر کدام از والدین خود زندگی کند، ارتباطش با طرف دیگر قطع نخواهد شد، بنابراین باید خیال کودک را آسوده کرد و احساس امنیت عاطفی را به او بازگرداند.

انتهای پیام/

برچسب ها: کودکان ، خانواده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار