به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ سیدعلی حاجسیدعلیخانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: تخلفات رانندگان و شرکتهای مسافربری در کمیسیونهای ماده 11 و 12 پیگیری میشود و سال گذشته 600 پرونده در این کمیسیونها رسیدگی شده است.
وی با اشاره به اینکه 23 دوربین نظارت تصویری در استان کرمان داریم که بهصورت شبانهروزی راههای موصلاتی بین شهری استان کنترل میشود گفت: نصب تعداد 111 دوربین ثبت تخلف در استان در حال انجام است که تاکنون 55 دوربین نصب شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان با بیان اینکه نصب و راهاندازی و نگهداری دوربینها توسط اداره کل راهداری انجام میشود اما ثبت تخلفات و رسیدگی به تخلفات بر عهده پلیس است افزود: اولویت اول ما در نصب دوربینها در محورهای شریانی بوده است و این دوربینها سرعت متوسط خودروها را کنترل میکنند.
وی با اشاره به اینکه خدمات اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای بهصورت مستمر و شبانهروزی است عنوان کرد: امسال 10 پروژه با اعتبار 10 میلیارد تومان در هفته دولت در استان کرمان افتتاح میشود.
حاجسیدعلیخانی گفت: با اقدامات فیزیکی قادر به کاهش تصادفات نیستیم و نیازمند فرهنگسازی در حوزه رانندگی هستیم تا شاهد کاهش تصادفات باشیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان با بیان اینکه نرخ افزایش کرایههای بین شهری که اعلام شده تا 20 درصد است اما همین نرخ هم توافقی است بیان کرد: در حال حاضر میزان بار با تعداد کامیونها تطابق ندارد و به اندازه کامیونها بار نیست که همین موضوع یکی از دلایل افزایش کرایهها میشود.
وی با اشاره به اینکه در بحث مسافر نیز همینگونه است و تعداد مسافرهایی که از اتوبوس استفاده میکنند کاهش پیدا کرده و تعدادی از شرکتهای مسافربری تعطیل شده است گفت: بیشترین حجم مسافر از استان کرمان به ترتیب به استانهای سیستان و بلوچستان، تهران و فارس است.
حاجسیدعلیخانی با بیان اینکه محور سیرجان و بندرعباس بهعنوان آزادراه مطرح است و دو قطعه آن تا دو سال آینده به بهرهبرداری میرسد افزود: آزادراه کرمان-سیرجان و بندرعباس و آزادراه کرمان-بم و آزادراه کرمان-اصفهان برای استان کرمان مصوب شده است اما سرمایهگذار وجود ندارد و برای ایجاد و احداث آزادراهها باید بخش خصوصی وارد شود.
انتهای پیام/س