هاشمی گفت: هنر ما در پیشگیری از بروز بیماری هاست نه توسعه بیمارستان ها؛ اگرچه که آن هم، حق مردم است و باید اقداماتی انجام دهیم که مردم کمتر به بیماری مبتلا شوند.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در حاشیه چهارمین روز از سومین دوره جشنواره فیلم سلامت، اظهار داشت: سینما و هنر می تواند به توانمند ساختن مردم در حوزه بهداشت عمومی و رعایت نکات بهداشتی فردی کمک کند و سلامت هم جزیی از فرهنگ است و هر قدر فرهنگ عمومی مردم ارتقا پیدا کند، مراقبت بیشتری از سلامت خود و خانواده های شان خواهند کرد.
وزیر بهداشت با بیان اینکه بیماری های غیرواگیر علت مرگ 80 درصد از مردم ایران است، افزود: سینما و هنر می تواند کمک زیادی به ارتقای سلامت جامعه و کاهش بیماری های غیرواگیر کند به گونه ای که از تبلیغ عواملی که موجب این بیماری ها می شود، پرهیز کند.
وزیر بهداشت تصریح کرد: خوشبختانه در جشنواره فیلم سلامت امسال، فیلم ها و مستندهای بسیار جذابی در مورد برخی بیماری ها از جمله اوتیسم ساخته شده و هر قدر بتوانیم سواد سلامت مردم را افزایش دهیم، به پیشگیری از بروز بیماری ها کمک کرده ایم، رسالت اولیه ما در وزارت بهداشت نیز، پیشگیری از بروز بیماری ها است.
هاشمی افزود: افرادی که در حوزه فرهنگ، توانایی دارند می توانند به سلامت مردم کمک کنند تا در حوزه های بهداشتی توانمند شوند و هنر ما در پیشگیری از بروز بیماری هاست نه توسعه بیمارستان ها؛ اگرچه که آن هم، حق مردم است و باید اقداماتی انجام دهیم که مردم کمتر به بیماری مبتلا شوند.
وزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم ترویج خودمراقبتی در جامعه، اظهار داشت: سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ، نیازی به حساب و کتاب ندارد و مشکلاتی که در کشور و دنیا داریم به دلیل رفتارها، کم فرهنگی و ضد فرهنگی عمل کردن است بنابراین در حوزه ارتقای فرهنگ عمومی هر کسی تلاش کند و به صورت مادی و معنوی سرمایه گذاری کند، بسیار ارزشمند است.
هاشمی در خصوص تاثیر حضور پزشکان و روانشناسان در کنار فیلمسازان، گفت: حتما فیلمسازان، نیاز به حضور پزشکان و روانشناسان را برای فاخر تر ساختن ایده های خود، احساس می کنند و افرادی که حرفه ای هستند، این نیاز را بیش از دیگران می بینند.
انتهای پیام/