به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سازمان توسعه و تجارت؛ بهنود قاسمی، مدیرکل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد: بیش از 3 هزار پرونده قاچاق کالا در سطح عرضه طی 4 ماهه سال 1397 به تعزیرات حکومتی به ارزش بیش از 186 میلیارد ریال ارجاع شده است.
قاسمی با اشاره به اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه در سراسر کشور گفت: با تلاش و همافزایی کارشناسان این سازمان و بازرسان مستقر در سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها با بهرهگیری از تمام ظرفیت و امکانات موجود، طرح مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه در سال گذشته نیز اجرا شد.
وی در ادامه اظهار کرد: در این راستا 125 هزار و 139 مورد بازرسی کشف کالای قاچاق از مراکز خرد و کلان در سطح عرضه صورت گرفت و از این ناحیه بیش از 3 هزار پرونده تخلف به ارزش بیش از 186 میلیارد ریال تشکیل شد ه است.
قاسمی اضافه کرد : در بازه زمانی مورد اشاره استان هرمزگان با بیش از 16 هزار مورد بازرسی، استان تهران با 533 مورد تشکیل پرونده و استان خوزستان با بیش از 57 میلیارد ریال ارزش کالای قاچاق مکشوفه، بالاترین عملکرد را در بین استانها داشتهاند.
این مقام مسئول در مورد کالاهای قاچاق مکشوفه ، یادآور شد: از کالاهای مختلف قاچاق مکشوفه طی این مدت، بیشترین ارزش ریالی را لوازم خانگی با 69 میلیارد ریال و لباس و متفرعات لباس با 16 میلیارد ریال به خود اختصاص داده¬اند این در حالیست که سیگار، توتون، تنباکو و محصولات دخانی با 14 میلیارد در رتبه بعدی قرار دارند.
سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان به عنوان دستگاه نظارتی حاکمیتی در حوزه نظارت بر بازار و نیز از جمله دستگاههای کاشف موضوع ماده (36) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه همکاری میکند.
مدیرکل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت ضمن اشاره به اثرات سوء قاچاق کالا بر اقتصاد کشور تأکید کرد: طرح مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه، هدفمند، مستمر و به لحاظ اولویت ادامه خواهد داشت.
قاسمی در پایان گفت: هموطنان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا نگهداری و جابجایی مشکوک کالا با انعکاس اخبار و گزارشهای خود به سامانه 124 اطلاع دهند.
انتهای پیام/