کارگاه آموزشی ISO22000 قطب سوم کشوری با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی استانهای کرمانشاه ، کردستان، ایلام و همدان در کرمانشاه در حال برگزاری است .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کارگاه آموزشی ISO22000 قطب سوم کشوری با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی استانهای کرمانشاه ، کردستان، ایلام و همدان در کرمانشاه گفت : سالانه 600میلیون نفر در جهان دچار مسمومیت غذایی می شوند و 426هزار نفر نیز بر اثر این مسمویت جان خود را از دست می دهند.

وی گفت: سالیانه 2میلیون نفر در ارتباط با تغذیه ناسالم بصورت مستقیم یا غیر مستقیم جان خود را از دست می دهند.

وی افزود: جامعه سالم زیربنای توسعه کشور است و یکی از پیش نیازها و ضرورت های اصلی، برخورداری از تغذیه ایمن درجامعه است.

مستوفی با اشاره به ضرورت تامین زنجیره غذای سالم عنوان کرد: ایمنی غذا یعنی عاری بودن غذا از هر نوع آلودگی میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی به طوریکه مصرف کننده با مصرف آن دچار هیچ عارضه ای نشود . این یک تعریف ساده است اما فراهم کردن شرایط برای حاصل شدن این ایمنی کار بسیار پیچیده ای است.

این کارگاه دو روزه (سه شنبه و چهارشنبه 6و7 شهریور)در معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی به کار خود ادامه خواهد داد.

 

 

انتهای پیام/د

 

 

جامعه سالم زیربنای توسعه کشور است

 

 

 

برچسب ها: اخبارپزشکی ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.