رئیس اتاق بازرگانی فارس گفت: اتاق بازرگانی فارس از تمامی توان کارشناسی و فنی بخش خصوصی در جهت عبور از بحران اقتصادی بهره می‌گیرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ جمال رازقی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس در نشستی با مدیر کل استاندارد فارس و مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: در شرایط بحرانی امروز اقتصاد کشور باید به فکر واحد‌های تولیدی استان باشیم و این اتاق از همه توان کارشناسی و فنی بخش خصوصی در جهت عبور از بحران اقتصادی بهره می‌گیرد.

وی افزود: در این شرایط نیاز است دستگاه‌های اجرایی برای حفظ و تسهیل روند تولید اقدامات فرا دستگاهی داشته باشند.

رازقی ادامه داد: در بسیاری از دستگاه‌های اجرایی استان، مدیران حامی بخش تولید و صنعت استان هستند، اما بخش‌های دیگر و یا قوانین مانع تراشی می‌کنند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: سلامت مردم خط قرمز برای همه فعالان اقتصادی و بخش دولتی است و انتظار داریم دستگاه‌های نظارتی و تصمیم گیر در بخش مواد غذایی با حفظ اصول، از واحد‌های تولیدی غذایی استان حمایت در جهت ادامه فعالیت داشته باشند.

رازقی با توجه به مسایل ارزی و افزایش قیمت‌ها در بازار اظهارداشت: توجه به بازار داخل و قدرت خرید مردم موضوع مهم امروز جامعه است و باید شرایطی ایجاد شود که واحد تولیدی و مردم بتوانند از کالا‌ها استفاده کنند.

وی اضافه کرد: امروز بخش تولید در کشور با مشکلات جدی از جمله تامین مواد اولیه روبرو است ضمن اینکه باید برای تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی از آبانماه جاری که تحریم‌ها علیه کشورمان اعمال می‌شود، چاره اندیشی شود.

او ادامه داد: تلاش ما در جهت رفع مشکلات و فعال نگه داشتن واحد‌های تولیدی استان است که در این راستا حمایت سایر دستگاه‌ها را طلب می‌کنیم.

مرتضی رهنما مدیر کل استاندارد استان فارس نیز گفت: امروز وضعیت اقتصادی بر واحد‌های تولیدی فشار وارد کرده است و متاسفانه می‌بینیم در بخش مواد غذایی برخی افراد بدون برخورداری از مجوز‌های استاندارد کالا، از فضا سواستفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه واحد‌های تولیدی ما باید بازار را مدیریت کنند واجازه فعالیت به فروشنده‌های بدون استاندارد را ندهند، بیان کرد: ما دراداره کل استاندارد استان از صنعت و تولید استان حمایت می‌کنیم.

رهنما با اشاره به استاندارد کالا‌های تولیدی افزود: نتایج آزمون از واحد‌های تولیدی باید مطابق با استاندارد‌های ملی ایران باشد و ما در اداره استاندارد به دنبال تعامل با دستگاه‌های مرتبط با نظارت بر مواد غذایی و سلامت مردم هستیم.

وی بیان کرد: برخی از قوانین در خصوص استاندارد کالا در کشور وجود دارد که نیاز است این قوانین بازنگری شود و ما بر اساس نیاز بخش صنعت و کار کارشناسی بخش‌های مختلف نظرات دقیق و علمی و اصلاحیه‌ها را دسته بندی و به سازمان ملی استاندارد اعلام خواهیم کرد.

محمدمهدی رزمجو مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم گفت: ما متولی سلامت هستیم و در هیچ جایی از این موضوع کوتاه نمی‌آییم، اما نیاز است بر اساس مسایل مربوط به واحد‌های تولیدی مواد غذایی در استان بنا به شرایط روز تصمیم گیری شود.

وی اظهارداشت: پیشنهاد مشخص ما در این زمینه این است که واحد‌های تولیدی تنوع کالایی خودرا ایجاد کنند و کالا‌هایی با کیفیت‌های مختلف را با برچسب اطلاع رسانی مشخص برای بازار تولید کنند که ما نیز در این زمینه تا حفظ خطوط قرمز سلامت مردم حمایت می‌کنیم.

رزمجو با بیان اینکه ما در اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز آمادگی داریم با همکاری و تعامل با دستگاه‌های مختلف هزینه‌های وارده بر صنعت را کم کنیم اضافه کرد: برای جلوگیری از ایجاد هزینه بر صنعت و موازی کاری مابین اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی و ادارات کل دامپزشکی و استاندارد، ما در این اداره نظارت نتیجه ارزیابی‌ها و آزمون‌ها دو اداره کل از واحد‌های تولیدی مواد غذایی را می‌پذیریم.

وی ادامه داد: دستگاه‌های ذی ربط در حوزه سلامت جدا از یکدیگر نیستند و می‌توانند و با بازنگری در برخی از قوانین استاندارد کالا هزینه‌های دولت و صنعت کاهش می‌یابد.

رزمجو تصریح کرد: در این شرایط نیاز است دولت به طور جدی به موضوع بازار داخلی و نیاز‌های مردم در تامین مواد غذایی مورد نیاز ورود کند ضمن اینکه همکاری و همفکری همه دستگاه‌های اجرایی برای تسهیل شرایط بر جامعه از ضروریات است.
انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار