به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آش پای ثابت سفره های ما ایرانیا هست و کمتر کسی پیدا میشود که طرفدار آن نباشد، مخصوصا آش هایی که داخل آن ها کشک و رشته باشد…
درادامه طرز تهیه یک نو آش با کوفته قلقلی را می خوانید :
مواد لازم
مراحل تهیه
1. برای تهیه این آش لذیذ ابتدا آب را همراه برنجی که شستیم داخل یه قابلمه ی بزرگ میریزیم و میگذارم تا برنج کاملا بپزدو تقریبا له بشه و لعاب بندازد.
2. وقتی برنج نرم شد به آن ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سیر داغ هم اضافه میکنیم.
3. حالا گوشت چرخ کرده، پیازی که رنده کردیم و آبش را گرفتیم، نمک و فلفل رو خوب با هم ورز میدیم و با آن ها گوشت های قلقلی کوچیک درست میکنیم.
4. بعد گوشت های قلقلی را به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم حدود یه ربعی بپزن تا خودشان رو بگیرند.
5. همینطوری که میبینیند کوفته ریزه ها پختن و منسجم شدند.
6. حالا اسفناج خورد شده رو به موادمان اضافه میکنیم، بهتراست اسفناج داخل آش رو درشت خورد کنیم .
7. بعد به مقداری که دوست داریم به آشمان کشک هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا اسفناج بپزد.
8. وقتی سبزی پخت رشته را هم اضافه میکنیم و خوب آش را هم میزنیم تا رشته ها به هم نچسبند حالا اجازه میدیم تا رشته هم خوب بپزد و ضخیم شود.
9. در نهایت به آشمان نعنا داغ هم اضافه میکنیم و نمکش را هم تست میکنیم.
10. حالا آشمان جا افتاده و حاضره، دقت کنیند که در کل طول مدت پخت حرارت باید ملایم باشد.
11. در نهایت آش را با پیاز داغ، نعنا داغ و کشک تزیین کرده و میل میکنیم … نوش جان
منبع: وب سایت دو نفره
انتهای پیام/