هنگامه اخوان از اعضای هیئت داوران گفت: آواز بسیار سخت است و هر کسی نمی‌تواند در آن موفق شود. برخی از شرکت کنندگان صدا‌های فوق العاده‌ای داشتند، اما بلد نبودند به خوبی از آن استفاده کنند.

به گزارش حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روز جمعه نهم شهریور ماه شرکت کنندگان در بخش آواز در تالار رودکی به روی صحنه رفتند تا در مقابل هیأت داورانی متشکل از حمیدرضا نوربخش، هنگامه اخوان، علی اصغر شاه زیدی و مظفر شفیعی تکنیک‌های آوازی خود را ارائه دهند.

جشنواره در بخش آوازی کار خود را با حضور پنج شرکت کننده در رده سنی«الف» شروع کرد و محسن حاتم پور قجزی، مجتبی حیدرپور، امیرحسین خانلقی، پارسا خائف، علی سبحانی به نوبت نغمه‌های خود را سر دادند.

در این روز از جشنواره همچون سایر بخش‌ها داوران با حساسیت و دقت نظر ویژه‌ای نظرات خود را عنوان می‌کردند و برای هر هنرجو در حدود ۱۵ دقیقه یا حتی در مواردی بیش از این زمان صرف می‌کردند که با کاهش استرس شرکت کنندگان تنش‌هایی را که در اثر استرس و اضطراب صحنه به حنجره شرکت کنندگان تحمیل می‌شد، کاهش یابد.

جشنواره موسیقی جوان در بخش آوازی در رده سنی «ب» کار خود را با شش شرکت کننده ادامه داد و محمد مجتبی حسام محمودی نژاد، سجاد حسین زاده، مهدی صفی لو، محمد طارمی، پوریا علیزاده نمین، امیرحسین فلاح دقایقی در صحنه رودکی آواز خوانی کردند.

پس از استراحتی کوتاه داوران و شرکت کنندگان مجددا در تالار رودکی حاضر شدند.

در بخش پایانی آواز، شرکت کنندگان در رده سنی«ج» به اجرای برنامه پرداختند. حمید پایدار، احسان تحویلداری، عماد توکلی، سید محمدحسین رضا زاده، حامد رنجبر، رضا شکری، محمدجواد طالبی نجف آبادی، پوریا عابدینی، محمدکوزه گر به ترتیب آثار خود را اجرا کردند.

نغمه سرایی شرکت کنندگان در بخش آواز

هنگامه اخوان از اعضای هیئت داوران بخش آواز دوازدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان در خصوص کیفیت اجرا‌ها گفت: آواز بسیار سخت است و هر کسی نمی‌تواند در آن موفق شود. برخی از شرکت کنندگان صدا‌های فوق العاده‌ای داشتند، اما بلد نبودند به خوبی از آن استفاده کنند. در مجموع از نظر من همگی عالی بودند، اما باید از آنها حمایت شود و این حمایت باید هم مالی و هم آموزشی باشد.

همچنین وی درباره جشنواره موسیقی جوان بیان کرد: جشنواره بسیار خوب است، خیلی بهتر است اگر از برگزیدگان حمایت شود و آنها پس از جشنواره رها نشوند. ما باید از نظر آموزشی حمایت شان کنیم و دولت نیز از نظر مالی حمایت شان کند که در مسیر پیشرفت باقی بمانند.

نغمه سرایی شرکت کنندگان در بخش آواز

برخی استعداد داشتند و در آینده می‌توان به آن‌ها امیدوار بود

علی اصغر شاه­زیدی درباره اجرا‌های این روز گفت: به طور نسبی اجرا‌های خوبی را شاهد بودیم. برخی استعداد داشتند و در آینده می‌توان به آن‌ها امیدوار بود. فکر می‌کنم امسال کیفیت رقابت کمی از سال گذشته بهتر بود. هر چه از جشنواره می‌گذرد، شرکت کنندگان تجربه بیشتری کسب می‌کنند و باعث به بار نشستن زحمات جشنواره می‌شوند. نباید برگزیدگان پس از جشنواره رها شوند، باید حمایت شوند و بتوانند در عرصه حضور پیدا کنند. هیچ رشته موسیقی سخت‌تر از آواز نیست، چرا که پارامتر‌های مختلفی باید در آن رعایت شود.

وی نقش نهاد جشنواره را عالی دانست و افزود: نقش جشنواره بسیار عالی و قابل احترام است. به طور کلی همه چیز خوب بود. تیم جشنواره همگی کوشا هستند و می‌خواهند اتفاق خوبی رقم بخورد.

با دیدن اجرا‌های امروز غافل گیر شدم

مظفر شفیعی در خصوص کیفیت اجرا‌ها گفت: گروه سنی الف و ج  در سطح خوبی قرار داشتند. در مجموع از حد انتظار مان بالاتر بودند. در قسمت مقدماتی ناامید بودم اما با دیدن اجرا‌های امروز غافل گیر شدم. نمی‌دانم چرا گروه سنی ب آن طور که باید نبودند. اجرا‌های امسال نسبت به سال گذشته بسیار بهتر است. برنده‌ها تاثیر خوبی برای شرکت کردن در این جشنواره داشته اند.

وی درخصوص دبیر جشنواره اشاره کرد: نقش دبیر خانه و دبیر جشنواره عالی است. یکی از حسن‌های جشنواره موسیقی جوان حضور دکتر اسعدی است. در مجموع تمام اعضای برگزاری جشنواره عالی هستند و در حال حاضر این جشنواره یکی از بهترین جشنواره‌ها است. امیدواریم فستیوال موسیقی جوان همین طور دلگرم به فعالیتش ادامه دهد.

نغمه سرایی شرکت کنندگان در بخش آواز

برای برگزیدگان سال‌های قبل اتفاق‌های خوبی افتاد

حمیدرضا نوربخش از اعضای هیأت داوران بخش آواز و مدیرعامل خانه موسیقی درخصوص اجرا‌های این روز چنین گفت: امسال اجرا‌های خوبی داشتیم. گروه الف و ج سطح خوبی داشتند، اما گروه سنی ب متوسط بود. در مجموع می‌توان گفت: امیدوار کننده بود. جشنواره هر سال روند بهتری را طی می‌کند و انگیزه بیشتری به شرکت کنندگان می‌دهد. برای برگزیدگان سال‌های قبل اتفاق‌های خوبی افتاد و همین هم برای دیگران تشویق کننده بود. صدا‌های خوبی داشتند و ردیف‌ها را آموخته بودند. به طور عمده بیشتر از توانایی و صدا، دانش ردیف مطرح بود و همین باعث شد کسانی که تسلط نداشتند، امتیاز کسب نکنند. بیشتر شرکت کنندگان از شهرستان بودند و داشتن این حد دانش موسیقیایی باعث خرسندی است.

وی به نقش دبیرخانه جشنواره ملی موسیقی جوان اشاره کرد و گفت: نقش دبیرخانه خیلی خوب بود. ارتباطی که در مدت زمان طولانی مستمر با بچه‌ها وجود دارد و پیگیری که انجام می‌شود، نشان از نقش موثر و فعال دبیرخانه دارد. این به یک مقطع محدود نمی‌شود و هر سال بهتر می‌شود.

گفتنی است؛ آیین اختتامیه جشنواره ملی موسیقی جوان در بخش‌های موسیقی دستگاهی ایران و کلاسیک شامگاه یکشنبه هجدهم شهریورماه از ساعت ۲۰ در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار از جشنواره ملی موسیقی جوان

برچسب ها: کنسرت ، موسیقی سنتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار