به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا خوشخلق مدیرعامل برق منطقهای تهران در نشست خبری امروز (یکشنبه ۱۱شهریور)، با اشاره به تأمین برق سه استان اظهار کرد: شرکت برق منطقهای تهران وظیفه تأمین برق استانهای تهران، البرز و قم را برعهده دارد که مجموعا ۱۸ میلیون نفر از جمعیت کشور و ۲۵ درصد مشترکان و ۲۰ درصد تأسیسات برق کشور را شامل میشود.
خوشخلق با بیان اینکه 12 هزارمگاوات تولید نیروگاهی داریم، افزود: از نظر موقعیت جغرافیایی از 16 برق منطقهای کشور با 6 برق منطقه ارتباط داریم که به صورتهای منطقهای شمال جنوب عمل میکنیم.
وی با اشاره به کاهش مصرف برق در اوایل اجرای قانون هدفمندی یارانهها تصریح کرد: در اوایل اجرای قانون هدفمندی یارانهها به دلیل افزایش قیمت برق، مردم با مدیریت مصرف، رشد برق را به صفر رساندند در حالی که پیش از این طرح رشد ۷ درصدی داشتیم.
بیشتر بخوانید: 9 قدم ارزان و طلایی برای کاهش مصرف برق+ اینفوگرافیک
به گفته وی؛ رشد مصرف برق و آب به دلیل قیمت غیر واقعی آن است و درصورت صرفهجویی در مصرف میتوان سرمایهگذاری را برای طرحهای جدید انجام داد.
وی با بیان اینکه افزایش دما در بالا رفتن مصرف برق موثر است، بیان کرد: در سالهای گذشته و بویژه در سال جاری با افزایش دما شاهد افزایش مصرف بودهایم به طوری که به ازای یک درجه،۱۵۰۰مگاوات افزایش مصرف ایجاد میشود که این رقم در تهران به ۲۰۰ مگاوات رسیده است.
مدیرعامل برق منطقهای تهران با اشاره به سرمایهگذاری در صنعت برق تأکید کرد: برای رسیدن به اهداف این شرکت تا پایان برنامه ششم توسعه نیاز به ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه برق هستیم که با توجه به نوسانات نرخ ارز، این رقم افزایش مییابد.
خوشخلق با اشاره به کابلکشی شبکه در سال ۹۶ گفت: در سال ۹۶ نزدیک به ۲۵۰ کیلومتر و در سال ۹۷، ۲۸۴ کیلومتر از شبکه کابلکشی شده که رکورد جدیدی در کشور است.
انتهای پیام/