به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛سید ابوالفضل رضوی سه شنبه شب در آیین اختتامیه نخستین رویداد استارت آپی روستایی منطقه یک کشور در قزوین افزود: استارت آپها را باید حاصل تلاش، خلاقیت و مشارکت جمعی ایده پردازان و به چالش کشیدن مغز دانست.
وی اظهار داشت: خلاقیت و تفکر هرچه باشد ارزشمند است، اما میزان ارزش آن متفاوت است تا جایی که گاهی اوقات به اندازه یک لحظه فکر کردن به اندازه هزار ساعت جلو رفتن است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری در ادامه با بیان اینکه حرکت در این حوزه به معنای رو به جلو بودن و آینده را پیش بینی کردن و به نیازهای آن پاسخ گفتن است، افزود: استارت آپ یعنی اینکه از ۲۴ ساعت زمان در اختیار خود به اندازه ۲۴۰ ساعت بهره ببریم.
رضوی با اشاره به ارزشمند بودن تفکر و جایگاه آن در پیشبرد اهداف رویدادهای استارت آپی، اظهار داشت: در مذهب نیز اگر تفکر نباشد تقلید هم ارزش ندارد و به همین خاطر در اصول دین تقلید جایز نیست بنابراین اصل تفکر بسیار ارزشمند بوده و از جایگاه ویژهای برخوردار است.
وی با بیان اینکه امام راحل درباره رزمندگان ما فرمودند: اینها ره صدساله را یک شبه طی کردند، افزود: برای توسعه کشور و خدمت بهتر به مردم در ابعاد مختلف با اتکا به روشهای استارت آپی نیز میتوان در زمانی کم و محدود شتابان و بسیار رو به جلو حرکت کرد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود یکی از مشکلات پیش روی توسعه کشور را بی توجهی به آینده نگری در گذشته دانست و گفت: یکی از معضلات ما این است که ما مشکلات روزمان را میخواهیم در حال همان مقطع حل کنیم در صورتی که باید در گذشته برای آنها باید فکر و تدبیر میکردیم.
رضوی اظهار داشت: متاسفانه خیلی از مدیران ما مشکلات را در حال میبینند و توجهی به آینده و نیازهای آن ندارند که این به معنای درجا زدن است.
این مسئول با بیان اینکه مشکلات اقتصادی امروز کشور تنها با فریاد زدن حل نمیشود، اظهار داشت: باید مسئولان دهه ۷۰ مسایل مربوط به امروز را پیش بینی و برای آن برنامه ریزی میکردند.
وی اظهار داشت: مدیران باید از نسلی باشند که مشکلات فردا را تشخیص دهند چرا که در غیر این صورت مسایل و معضلات جامعه بر روی هم تلمبار شده و حل کردن آنها دشوار میشود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری، مشارکت را شرط دوم دستیابی به توسعه پایدار دانست و گفت: در دوران هشت سال دفاع مقدس نیز نتیجه توجه به این موضوع را دیدیم و با اتکا به آن توانستیم بر قدرتمندان دنیا که علیه ما همدست شده بودند، غلبه کنیم.
نخستین رویداد کسب و کار آینده روستایی منطقه یک کشور (استارت آپ ویکند) با حضور استانهای گیلان، مازندران، اردبیل، زنجان و به میزبانی قزوین با ارایه ۱۵۰ طرح و ایده مربوط به امور روستاها در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی این شهر از دهم شهریور ماه جاری در حال برگزاری بود.
استارت آپ ویکند برنامهای است که در آن گروهی از مدیران، سرمایهگذاران، کارآفرینان و صاحبان ایده دور هم جمع شده و تیمهایی تشکیل میدهند تا با ارائه نمونه اولیهای از کار خود به ایجاد یک شرکت نوپا و کسب و کار جدید مبتنی بر فناوری بپردازند.
انتهای پیام /پ