وی افزود: هنر، شعر و داستان، نقاشی و طراحی و ورزش ستونهایی است که از قدیم در این سرزمین ریشه داشته است.
خنیفر با اشاره به اینکه هنر ظرافتهایی دارد، تصریح کرد: قرآن هنر خداوند است، طبق احادیث هر جوانی که قرآن را خوب درک کند، قرآن با وجودش آمیخته میشود.
وی ادامه داد: حضرات معصومان فرموده اند در ایام فتنه به قرآن پناه ببرید، باید در کنار قرائت و حفظ، از قرآن محافظت کرد، عمل، درک و فهم قرآن کریم بسیار مهم است.
خنیفر گفت: اکثر محققان غربی و مستشرقین درباره ویژگیها و اعجاز ادبی و هنری قرآن کریم تحقیق کرده اند؛ داستان اصحاب کهف هنرنمایی خداوند متعال است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه هر کسی میخواهد عالم ربانی شود سراغ نهج البلاغه برود، تصریح کرد: بلاغت و سخنوری از ویژگیهای نهج البلاغه است، در این کتاب ویژگیهای انسانهای صالح، اصول مبارزه و حکومت داری آمده است و متاسفانه هنوز آنگونه که باید به عمق کلام حضرت امیر پی نبرده ایم.
خنیفر سیره ائمه را غایت هنرها دانست و طی داستانهایی به رفتارهای ائمه با فرزندان، کودکان و مردم عصر خویش اشاره کرد.
وی در ادامه به زندگی بزرگانی همچون علامه طباطبایی اشاره کرد که خستگیهای روزمره خویش را با هنر و خطاطی رفع میکرد.
خنیفر هنر را فرصت لطافت روح برشمرد و افزود: با کمترین ابزار امکان رسیدن به اوج فراهم میشود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه آخرین معجزه خداوند قرآن است، تصریح کرد: اعراب جاهلیت بسیار شاعر و فصیح بودند و آخرین معجزه خداوند، همسو با اتفاقات عصر نازل شد.
خنیفر افزود: هنر بی مرز است، حتما در کنار کار جدی به هنر مشغول شوید؛ زندگی بدون هنر سخت است؛ هنر تلطیف ساعات زندگی است؛ چند هنر را فرا گیرید.
وی با بیان داستانهایی از لطافت روحی بزرگان تاریخ تصریح کرد: هنر بی هدف ابتر و هنر تقلیدی بی ارزش است.
در ادامه علی محمدی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان گفت: تعداد ۱۰هزار و ۳۳۳ نفر در مرحله مقدماتی جشنواره ۲۸ شرکت کرده اند که ۵هزار۴۹۹ نفر آن در بخش پسران و۴ هزار ۸۳۴ نفر در بخش دختران بوده اند.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه این جشنواره در ۵۰ رشته و ۷ بخش قرآنی، معارف اسلامی، ادبی، هنری، نرم افزار، هنرهای گروهی و فعالیتهای اجتماعی برگزار شده افزود: از ۴۱۲ نفر دانشجومعلم دختر و ۴۱۰نفر دانشجو معلم پسر در این دوره از جشنواره تقدیر وتشکر به عمل آمد.
وی با اشاره به تاکیدات موضوعات فرهنگی در رهنامه ۴۰ مادهای دانشگاه فرهنگیان و در دستور کار قرار گرفتن آن در برنامههای معاونت فرهنگی و اجتماعی بیان کرد: با سیاستهای اندیشمندانه و حمایتهای رئیس دانشگاه فرهنگیان، سعی کردیم چراغ این جشنواره را روشن نگه داریم؛ در آینده با آسیب شناسی فعالیتهای فرهنگی، نواقص رفع خواهد شد و برنامههای بیشتر و اثرگذارتری در بعد کمی و کیفی ارائه شود.
محمدی رسالت معاونت فرهنگی را در پرهیز از خود اجتهادی، اعمال نظرات شخصی، نظریه پردازی صرف، تمرکز زدایی، اجرای سندتحول بنیادین و احترام به همه سلایق و گرایشها در فعالیتهای اجتماعی بر مدار قانون دانست و افزود: خط مقدم فعالیتهای فرهنگی، خوابگاههای دانشجویی هستند که باید شاهد مشارکت حداکثری دانشجویان در فعالیتهای فوق برنامه آنها باشیم.
وی با تاکید بر اینکه دانشجویان باید محور اصلی فعالیتهای فرهنگی باشند، گفت: دست اندرکاران معاونت فرهنگی به بسترسازی برای فعالیتهای ارزشمند فرهنگی بپردازند همچنین از تهیه بسته فرهنگی برای نودانشجومعلمان در سال تحصیلی جدید خبر داد.
انتهای پیام/