به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، دولو، مدیر شیلات استان همدان اظهار داشت: با وجود افزایش سرانه مصرف ماهی از نیم در سالهای اخیر به ۷ و چهار دهم کیلوگرم در سال ۹۶ ، هنوز هم سرانه مصرف ماهی در استان حدود ۳ کیلوگرم پایین تر از میانگین کشوری است .
وی ادامه داد: افزایش مصرف ماهی و آبزیان ، علاوه بر خواص آن ، افزایش تولید و درآمد را هم به دنبال خواهد داشت .
گفتنی است، کارشناسان مصرف هفته ای ۲ بار ماهی را برای حفظ سلامتی افراد توصیه می کنند .
انتهای پیام/ د