به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، معصومه ابتکار در نشست صمیمی با بانوان فعال و فرهیخته کاشان در فرمانداری این شهرستان گفت: البته انتصاب زنان در پستهای مدیریت کشور تا بکارگیری ۳۰ درصدی آنها طبق مصوبه شورای عالی اداری فاصله دارد که امیدواریم این رقم تا پایان دولت دوازدهم محقق شود.
وی با تاکید بر شرایط حساس و خطیر اقتصادی فعلی کشور بر اثر خروج یک جانبه و ظالمانه آمریکا از برجام با تحمیل تحریمها علیه ایران توان افزایی قشرهای مختلف جامه به ویژه بانوان و جوانان را تاکید کرد وگفت: یکی از سیاستهای دولت افزایش توان افزایی بانوان، ایجاد مهارتهای کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار و حمایت از فعالیتهای داوطلبانه مردم نهاد و غیر دولتی با توجه به ظرفیتهای موجود در هر استان وشهرستان است.
ابتکار، ایجاد مهارتهای کار آفرینی و توان افزایی در زمینه صنایع دستی و آموزشهای مرتبط کشاورزی و گردشگری را از جمله ظرفیتها و مزیتهای کاشان برای بانوان آن دانست و گفت: معاونت ریاست جمهوری آمادگی حمایت کامل در جهت توان افزایی و فعالیتهای کارآفرینی بانوان به ویژه زنان سرپرست خانوار دارد.
وی از اجرای طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی در نقاطی که از آسیب پذیری بیشتری برخوردارند خبر داد وگفت: این طرح در مرحله اول در ۳۰۰ نقطه اجرا شده و در مرحله دوم نیز در ۳۰۰ نقطه دیگر کشور در حال اجراست و تا پایان سال ادامه دارد.
به گفته وی، مقدمات اجرایی مصوبه ستاد ملی زن و خانواده نیز با تقسیم کار بین دستگاهی در حال بررسی است.
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده آموزش به دانشجویان و دانش آموزان دختر و پسر در راستای قوام و پایداری خانواده و سالم سازی ان را از دیگر اولویتهای دولت در معاونت زنان و خانواده دانست و گفت: نگاه به زوایای خانواده از جمله توجه به حقوق و لایحهها و قانونهای خانواده از دیگر اولویتهای این معاونت است.
ابتکار، تحولات شهرستان کاشان در عرصه بانوان را مطلوب و روبه رشد عنوان کرد و گفت: این بدان معنی نیست که مشکلی وجود ندارد، ولی مسیر خوبی را در توسعه اقتصادی، شاخصهای اجتماعی و فعالیت بانوان توانمند دارد.
وی فعالیتهای اورژانس اجتماعی اداره بهزیستی کاشان را در مقایسه با اورژانس اجتماعی ۲۴ استان دیگر ستود و گفت: فعالیتهای اورژانس اجتماعی کاشان بیانگر این است که آسیبهای آن نسبت به جاهای دیگر با توجه به صبوری، پیوند خوب خانوادگی وتاب آوری زنان آن کمتر است.
به گفته وی، صبوری و تاب آوری و پیوند خوب خانوادگی در برابر مشکلات از جهاتی مثبت و عامل کاهش آسیبها واز لحاظی باعث وجود مشکلات دیگر است.
ابتکار، اظهارداشت: شان جامعه ایرانی و برخاسته از فرهنگ و تمدن اسلامی و انقلاب ما اینست که فعالیتهای داوطلبانه و غیردولتی را ارزش دهیم و توان افزایی کنیم.
وی درپایان باتاکید بر این که شرایط کشور بدلیل خروج غیر قانونی آمریکا علیه ایران با اعمال تحریمها در ایجاد جنگ روانی واقتصادی وزمین گیر کردن جامعه ایران است گفت: اکنون در این وضعیت اتحاد و انسجام و همدلی و همکاری تمامی مدیران و مسئولان در تمام سطوح ملی، استانی و شهرستانی در راستای گذر از این بحران است.
شایان ذکر است: معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده ضمن شرکت در شورای اداری شهرستان کاشان، نشست صمیمانه با بانوان فعال و توانمند، بازدید از اورژانس اجتماعی و نمایشگاه توانمندیهای زنان سرپرست خانوار از موزه مردمشناسی شهر برزک، یک کارگاه گلابگیران صنعتی و دو کارگاه سنتی در شهر برزک و روستای ورکان بازدید کرد.
مرحله دوم موزه مردم شناسی شهر بزرک از توابع شهرستان کاشان با حضور معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده شامگاه سه شنبه در این شهر افتتاح شد.
مدیر موزه مردم شناسی برزک در این آئین گفت: برای راه اندازی مرحله دوم موزه مردم شناسی برزک با زیربنای ۲۰۰ مترمربع ۱۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارهای شهرداری بزرک و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هزینه شده است.
زهرا جهانی بیان کرد: مرحله دوم موزه شامل دو بخش در خصوص گردشگری منطقه برزک در قالب نمایش تابلو و کتیبههای مسجد جامع این شهر است.
موزه مردم شناسی شهر برزک با مشارکت شهرداری این شهر و اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان در سال ۱۳۸۷ در بنای خانه تاریخی قادری (نام مالک اصلی) احداث شد.
شهر بزرک در ۴۵ کیلومتری جنوب غرب کاشان قرار دارد.
انتهای پیام/پ