دبیرکل جمعیت رهپویان گفت: فقدان عملکرد همافزا از سوی قوای دیگر سبب شده که شاهد اقدامات تأثیرگذاری در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی نباشیم.
پرویز سروری دبیرکل جمعیت رهپویان در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عملکرد قوه قضاییه در مبارزه با مفسدان اقتصادی، اظهار کرد: موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی یک مبحث جامعالطراف است.
وی افزود: مبارزه با فساد تنها محدود به یک قوه شده است، در حالی که رسیدگی به این مسئله مهم به هم فکری و ورود قوای سهگانه نیاز دارد تا نتیجه مناسبی حاصل شود.
سروری تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی در مبارزه با فساد این است که در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تدبیر و اقدام همافزا برای مبارزه موثر با این آفت وجود ندارد.
دبیرکل جمعیت رهپویان تصریح کرد: در مبارزه با فساد اقتصادی دولت و مجلس نقش کلیدی دارند، همه دستگاههای نظارتی باید به وظیفه خود در این زمینه عمل کنند، چرا که قوه قضاییه تنها نقش تنبیهی را ایفا میکند.
وی بیان کرد: فقدان عملکرد همافزا از سوی قوای دیگر سبب شده که شاهد اقدامات تأثیرگذاری در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی نباشیم، به عنوان مثال دولت در برخی زمینهها نظری متفاوت با قوه قضاییه دارد در نتیجه وقتی دستگاه قضا وارد عمل میشود قوه مجریه با رفتار و عملکرد خود باعث تضعیف عملکرد این دستگاه میشود.
دبیرکل جمعیت رهپویان ادامه داد: معتقدم که بعد از نامه رئیس قوه قضاییه به رهبر معظم انقلاب، زمینه برای یک اقدام عادل و عملی در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی فراهم شده است و دستگاه قضا باید بداند که اکنون توقعات اجتماعی نسبت به این مسئله افزایش یافته و مردم انتظار دارند تا به صورت شفاف با اخلالگران اقتصادی برخورد شود.
سروری تأکید کرد: دولت نیز باید مانع از بروز فساد شده و سرچشمههای بروز جرایم اقتصادی را ببندد.
انتهای پیام/
دو تا نگرش هست بعضی مدیریت را اداره دیمی کارها حالا با کمی تدبیر می دانند و بعضی همه مدیریت را اداره با همه تدبیر و نظارتها و بر طرف نمودن اشکالات می دانند، خیلی از فارغ التحصیلان دانشگاهها و مدیران در جاهای مختلف مدیریت را با نگاه اولیه درک نموده اند ولی انشاء الله با تصمیم گیریهای جهادی و با عنایات امام حسین سلام الله علیه و تدابیر جهادی خداوند مشکلات را حل می کند و این مرحله سخت را پشت سر خواهیم گذاشت.