همزمان با فرارسیدن ماه محرم، کارگاه آموزشی آسیبهای اجتماعی با محوریت مسایل فرهنگی و دینی به همت سازمان تبلیغات اسلامی قروه برگزار شد.

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، شامگاه سه شنبه کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی با محوریت مسایل فرهنگی و مجالس دینی با حضور مسئولان هیئت های مذهبی و نخبگان فرهنگی شهرستان قروه به مناسبت فرارسیدن ماه محرم در تبلیغات اسلامی این شهر برگزار شد.
در این کارگاه ابعاد مختلف آسیب های اجتماعی مرتبط به مباحث فرهنگی و دینی توسط استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه تبیین شد.
محسن کرمی با اشاره به ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: برخی از روانشناسان می گویند، چهل سالگی ظهر زندگی  و زمان اوج پختگی  است و اکنون که در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی  هستیم زمان خوبی برای آسیب شناسی خواهد بود.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما این است که فرهنگ رایک کار دم دستی تلقی می کنیم، افزود: در کشور ما ۶۰ نهاد و سازمان کار فرهنگی انجام می  دهند و همه این ها لزوما دولتی نیستند و یکی از کاستی هایی که احساس می شود این است که بین این نهادهای مجری کار فرهنگی، هماهنگی  وجود ندارد و هریک برنامه های خود را انجام می دهند.
کرمی بر لزوم برنامه ریزی در این زمینه تأکید کرد و گفت: در برخی برنامه ها بدون مهندسی و نقشه راه شروع به فعالیت کرده ایم که این فعالیت ها خطرراتی هم در پی  داشته و دارد.
به گفته وی یکی از آسیب های اجتماعی همکاری نداشن شبکه های صدا و سیما است و در واقع امروز با توجه به کمک های مردمی به هیئت های مذهبی، بازهم از نبود مکانات سخن می گوییم.
این استاد دانشگاه درادامه یکی دیگر از آسیب ها را در این دانست  که هرچه از انقلاب به جلوتر رفته ایم از عمق و کیفیت کاسته شد و به سطح و ظاهر سازی اضافه گردید.
 کرمی با تأکید بر اینکه نیاز جامعه امروز خوراک فرهنگی است، تصریح کرد: کار فرهنگی نیاز به فردی با حوصله و روحیه لطیف دارد و این در حالی است که در برخی موارد می بینیم افرادی متولی امور فرهنگی هستند که چنین نیستند و این مسئله از آسیب هایی محسوب می شود که باید اصلاح گردد.

انتهای پیام/م

 

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.