به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، زهرا افضلینیا با تاکید بر برخورد قاطع با متخلفان اقتصادی و گران فروشان اظهار داشت: در ۵ ماه نخست امسال یکهزار و ۶۷۸ پرونده تخلف در حوزه کالا و خدمات در شعب تعزیرات حکومتی استان بوشهر تشکیل و مورد بررسی قرار گرفته است.
وی، با اشاره به بررسی ۹۱۹ پرونده قاچاق و ارز در استان بوشهر گفت: این پروندهها مربوط به کشفیات کالای قاچاق است که پس از رسیدگی به این پرونده و انجام مراحل دادرسی در شعب ویژه قاچاق کالا و ارز تعزرات حکومتی استان، تخلفات محرز و عوامل قاچاق برابر قانون علاوه بر ضبط کالای مکشوفه به پرداخت جزای نقدی به مبلغ چهار میلیارد ریال در حق صندوق دولت محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر با اشاره به رسیدگی به ۸۴۴ پرونده صنوف مختلف بیان کرد: این پروندهها در زمینه عدم درج قیمت کالا، گرانفروشی و کمفروشی مورد رسیدگی قرار گرفت و متخلفان ۲۰ میلیارد ریال جریمه شدند.
افضلینیا افزود: در ۵ ماه نخست امسال در مجموع یکهزار و ۶۷۸ پرونده در تعزیرات حکومتی استان بوشهر مورد رسیدگی قرار گرفت و متخلفان ۴۲۰ میلیارد ریال جریمه شدند.
وی به بررسی پروندههای محتکران در استان بوشهر پرداخت و تصریح کرد: برای جلوگیری از سوء استفاده برخی سودجویان با توجه به شرایط ایجاد شده اقتصادی، گشتهای مشترکی به صورت مستمر با همکاری تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و پلیس آگاهی استان بوشهر راهاندازی و با متحکران برخورد شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر از کشف کالاهای احتکار شده خبر داد و بیان کرد: در این زمینه ۴۳۲ تن برنج، یکهزار ۱۷۸ حلقه لاستیک خودرو و یک انبار پوشاک بچه شناسایی و به تعزیرات حکومتی استان بوشهر معرفی شد.
افضلینیا گفت: پس از طی مراحل رسیدگی به پرونده محتکران همگی ملزم به توزیع کالای کشف شده با قیمت مصوب اعلامی از سوی سازمان حمایت از مصرف کننده با نظارت نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و پلیس آگاهی در بازار مصرف استان بوشهر شدند.
وی با بیان اینکه پروندههای احتکار خارج از نوبت رسیدگی میشود تاکید کرد: مردم استان بوشهر میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، پیشنهاد و گزارش خود را از طریق سامانه ۱۲۴ و ۱۲۵ به تعزیرات حکومتی اطلاع دهند تا در سریعترین زمان ممکن مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.
انتهای پیام/م