رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: در 5 ماه سپری شده از سال جاری، جرائم سایبری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 178 درصد رشد داشته است.

جرائم سایبری در صدر امار پرونده های مجرمین ‌علی کریمی   رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه  در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، اظهار داشت: بیشترین جرائم استان مربوط به جرائم اقتصادی مانند برداشت اينترنتی غيرمجاز از حساب‌های بانکی که 55 درصد جرایم را تشکیل می‌دهد پس از آن جرائم اخلاقی با 31 درصد که شامل مزاحمت‌های اینترنتی می‌شود در رتبه دوم قرار دارد.

سرهنگ کریمی یادآوی کرد: متاسفانه با وجود تاکیدهای مکرر و هشدارهای پلیس فتا بیشتر پرونده‌های برداشت غیرمجاز از حساب بانکی به‌ علت اعتماد نابجا به دوستان و آشنایان اتفاق می‌افتد.

رئیس پلیس فتا کرمانشاه  بیان کرد: برخی از افراد با اعتماد بی‌جا به دلایل مختلف کارت بانکی خود را به همراه رمز آن در اختیار دیگران قرار می‌دهند، که این امر  زمینه‌‌ سوء‌استفاده را برای مجرمان سایبری فراهم می‌کند.

وی افزود: بیشترین روش های کلاهبرداری سایبری شامل فیشنگ به این معنی که سایتی کاملاً مشابه با سایت بانک اما با آدرسی متفاوت ایجاد کرده و قربانی را به آن می‌کشانند و اطلاعات بانکی آن‌ها را به سرقت میبرند.

سرهنگ کریمی همچنین به شهروندان توصیه کرد: از وارد نمودن مشخصات کارت بانکی خود برای خرید اینترنتی در وب سایت‌های فاقد حداقل نیازمندی های امنیتی( SSL و https ) جدا خودداری و تا جایی که می‌توانند برای وارد نمودن مشخصات حساب کاربری خود از صفحه کلید مجازی تعبیه شده در وب سایت‌ها استفاده کنند.

انتهای پیام/ز


 بیشترین جرائم استان مربوط به جرائم اقتصادی است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.