به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ جراحان انگلیسی به سازمان سرویس سلامت همگانی در این کشور مشهور به NHS هشدار دادهاند که استفاده انگلیسیها از ابزارهای پایش سلامت مانند ساعت هوشمند، رایانههای پوشیدنی، دستگاه شناسایی DNA یا دیگر دستگاههای هوشمند مخصوص تناسب اندام سبب ابتلای آنها به انواع بیماریها میشود.
به گفته جراحان کالج سلطنتی انگلستان، این ابزارها دادههای مختلفی در اختیار کاربران قرار میدهند و احتمال دارد دچار سردرگمی آنها، احساس وجود خطر سلامت و مراجعه بی مورد به مراکز درمانی شوند.
مراجعه بی مورد به مراکز درمانی سبب اتلاف وقت پزشکان برای رسیدگی به موارد جدی بیماری میشود و هزینههای فراوانی برای بخش سلامت کشورهای مختلف به همراه خواهد داشت.
کارشناسان استفاده غیر اصولی از وسایل هوشمند پایش سلامت را چالشی جدی پیش روی پزشکان دانستهاند، زیرا کاربران به دلیل دانش کم درحوزه پزشکی با رصد اطلاعات نتیجه گیریهای ترسناک انجام میدهند و با وحشت به مراکز درمانی مراجعه میکنند.
در حالی که فناوریهای جدید فرصتهای بهتری برای شناسایی و درمان بیماریها پیش روی بیماران و پزشکان قرارداده است اما میتواند زنگ خطری برای ایجاد بیماریهای خیالی، هیپوکندریا (hypochondriacs) شود.
کارشناسان نتیجههای بررسی درباره استفاده غیر اصولی از وسایل الکترونیکی پایش سلامت را در کنفرانس جراحی IDEAL دربریستول ارائه داده و اعلام کردهاند باید متخصصان نحوه استفاده از وسایل الکترونیکی، بررسی نتیجه و دادهها و زمانی که باید فرد با بررسی دادهها به پزشک مراجعه کند را به مردم آموزش دهند.
مطالعه پژوهشگران نروژی درسال ۲۰۱۶ نشان داده است افرادی که دارای نگرانی شدید از بابت سلامت خود و ابتلا به بیماریهای مختلف هستند دوبرابر بیش از دیگران درمعرض ابتلا به بیماریهای قلبی قرار دارند.
ترس دائم از ابتلا به بیماریهای مختلف، سبب ترشح هورمون استرس ونوعی التهاب در بدن میشود و در نتیجه فرد را در معرض بیماریهای قلبی به دلیل استرس شدید قرار میدهد.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/