به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، صائب مدرسی رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه از 37 هزارو 175 ماموریت 7161 ماموریت تصادفی بوده است، اظهار داشت: 8083 ماموریت نیز مربوط به سقوط از ارتفاعات و حوادث مربوط به کار است.
وی از خریداری 121 دستگاه آمبولانس خبرداد و گفت: در صورتی که تعداد مصدومان در اثر یک حادثه بیشتر از ظرفیت آمبولانسها باشد از اتوبوسهای مجهز برای انتقال مجروحان در سطح استان کرمانشاه استفاده میشود.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان با بیان اینکه 76 سورتی پرواز در پنج ماه ابتدای امسال توسط اورژانس هوایی کرمانشاه انجام شد، افزود: در این پروازها 100 بیمار شامل بیماران قلبی و عروقی، سکته مغزی و مادران باردار به بیمارستان انتقال داده شد.
مدرسی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه هر ساله شاهد افزایش مصدومان تصادف است, گفت: همه ارگانها شامل اورژانس، فوریتهای پزشکی و هلال احمر برای انتقال مصدومان تمام میکنند ولی همه مردم باید کمکهای اولیه را آموزش ببینند.
وی افزود: با توجه به در پیش بودن راهپیمایی اربعین از مسیر ورودی کنگاور تا خروجیهای مرزی و استانی کرمانشاه 50 نقطه حادثهخیز شناسایی شده است و آمادگیهای لازم در سرپلذهاب، قصرشیرین و مرز خسروی برای امدادرسانی به زائران اربعین در حال انجام است.
این مسئول با بیان اینکه فوریتهای پزشکی استان 62 پایگاه مستقر و یک پایگاه اورژانس هوایی فعال دارد، افزود: در روزهای پس از زلزله نیز 6 بیمارستان صحرایی در ثلاثباباجانی آمادهسازی شد و اکنون 500 نفر تکسنین فوریتهای پزشکی به فعالیت مشغول هستند.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان با اشاره به انتقال مصدومان توسط اورژانس هوایی، افزود: این ماموریتها برای انتقال افرادی که در روستاهای دورافتاده از جمله در روستای چنار واقع در بخش حمیل که دسترسی آنها به آمبولانس وجود ندارد و بیماران قلبی و مادران باردار است.
مدرسی با اشاره به اینکه با توجه قانون اورژانسهای کشور برای هر 30 کیلومتر باید یک پایگاه جادهای وجود داشته باشد، گفت: پایگاه شهدای مرصاد بهنام یادمان مرصاد در تنگهچارزبر، پایگاه تنگه حیدریه یا ترکش در روستایی که بین شهرستان گواور و شهرستان سرپلذهاب وجود دارد افتتاح شده است.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه هماکنون پایگاه چشمهکبود در شهرستان هرسین در حال راهاندازی است، افزود: پایگاه روستای دهشه از توابع ثلاثباباجانی و یک پایگاه در روستای کمسفید از توابع سنقر افتتاح شده است.
مدرسی با بیان اینکه استان تهران نخستین مرکزی در کشور بود که دارای مرکز فوریتهای پزشکی شد، افزود: بعد از استان تهران، استان کرمانشاه دومین استانی بود که مرکز فوریتهای پزشکی را در بیمارستان چهارمین شهید محراب احداث کرد.
وی با بیان اینکه این مرکز بیشترین خدمات را در زمان جنگ تحمیلی انجام داده است، گفت: در سال 84 مرکز فوریتهای پزشکی به مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی تغییر نام پیدا کرد که یعنی حوادث و اتفاقاتی از جمله زلزلهها و مصدومان حوادث را پوشش میدهد.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به زلزله سال گذشته, افزود: 7350 نفر در زلزله سال گذشته مصدوم شدند که فوریتهای پزشکی در کمتر از 24 ساعت مصدومان را با توجه به شرایط آنها به بیمارستانها و مراکز درمانی انتقال داد.
انتهای پیام/د